Kategorije
Sport

Nekoliko savjeta, ako hodate u fitnes

Svatko od nas želi bi biti moderan – znači, imao bi dobar auto, imao bi frizuru kao znane osobe i naravno izgledao bi kao svi oni iz naslovnica revija. Ali kad pogledamo one na naslovnicama, jako često vidimo, da na njima ima nešto, što mnogi od nas nemamo – isklesane mišiće. Kako doći do njih? Jednostavno rješenje je, da počnete jesti zdravu hranu i naravno, da odete u fitnes, te tamo trenirate svaki dan. Mnogi urade baš sve to, ali kad dođu jednom u taj prostor, gdje bi morali odraditi dobar i kvalitetan trening, dođu u probleme, jer nemaju znanja, kako sve to napraviti. Da bi vam bilo malo lakše, evo vam nekoliko savjeta!
Znači, ako ste se odlučili, da želite trenirati u fitnesu i na takav način doći do mišića, onda vam je jako bitno, da svaki trening započnete sa ogrijavanjem. Taj dio treninga je jako bitan, ako želite dugo trenirati – ako ćete ovaj dio treninga preskakivati, može vam se desiti, da ćete se ozlijediti i opet neće biti ništa iz vas. Kad ste ogrijani, krenite za početak po redu, radite vježbe za cijelu tijelo, sve dok ne dođete u dobru formu, a kad ste tamo, počnite trenirati po jednu ili dvije mišićne grupe na dan. Sljedeće što morate znati je, da ne zaboravite na kardio naprave, da se na njima za kraj treninga oznojite i pokrenete srce do one faze, da će izgorijevati masti iz vašeg tijela!
Sad, kad ste dobili ove neke kratke savjete, pređimo još na opremu, koja će vam trebati, ako želite stvarno uživati u treninzima – za početak je ovdje sigurno jedna dobra torba, da možete u nju staviti sve potrebno. A što je sve potrebno? Na prvome mjestu su sigurno tenisice, koja moraju uvijek biti čiste, da ne bi u teretanu unosili blato i drugo smeće od vani. Pored tenisica, dolaze na red kratka majica i kratke hlače, a naravno tu je i ručnik, bez njega nikako na trening – trebat će vama usred treninga, da ga stavite na naprave, kad se znojite i trebat će vam na kraju, da se istuširate!

Veče

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *