3 Salomon dodatci, koje morate imati kol10

Oznake

Povezani postovi

3 Salomon dodatci, koje morate imati

Ovo je tekst za sve one, koji se bave trčanjem, ali ne bilo kakvim trčanjem, već onim po šumama, planinama i drugim ne ravnim terenima. Za takve uvijete jako je bitno, da se dobro spremite i pripremite – kao prvo, morate biti sa vašim nogama u odličnoj formi, a kao drugo treba vam i jako dobra oprema, da bi svaki trening mogli završiti sigurno, a svaku utrku na prvim mjestima. Ako želite baš to, onda na primjer Salomon ima za vas mnoge zanimljive stvari – majice, jakne, kratke hlače, tenisice i puno toga drugoga, sličnoga. Ali znajte, nije samo to ono, što će vam trebati, tu su još druge sitnice.

Znači, ako ste mislili, da ćete sve treninge i utrke moći odraditi samo u tim osnovnim stvarima, onda niste krenuli pravim smjerom. Kod svega ovoga, jako su bitni i Salomon dodaci, bez kojih se jako često ne može i ne smije na put. Prvi, koji je skoro obavezan na nekim dužim treninzima je sigurno ruksak. Ako idete na dugi trening, na njemu ćete se oznojiti, na njemu vas može uhvatiti kiša, a naravno, na njemu možete i pregladnjeti. Za sve ove prilike, ruksak vam je rješenje – rezervna majica, dodatna jakna, nekoliko hrane, sve to za slučaj rezerve, ako bi vam nešto bilo potrebno.

Ali to je samo jedna stvar, sada dolaze još dvije – prvi dodatak, koji je isto tako jako bitan je kapa. U hladnim zimskim danima zimska, debela, da vas zagrije, a u ljetnim danima ona sa šiltom. Ova druga vas kao prvo može štititi pred suncem, a kao drugo i pred kišom, ako padne, da vam ne ulazi u oči. I sada još treći dodatak, a to je flašica za vodu. Ako na dugom putu nemate vode ili bilo što drugo za popiti, možete dehidrirati, a to je naravno jako opasno. Pa eto, to su vam tri dodaci, bez kojih ne smijete i ne možete na put, ako želite napraviti dobar trening ili pobijediti na kojoj utrci.

Veče