Kategorije
Vijesti

Adidas Boost je inovacija u svjetu trčanja

Velike svjetske marke, svake godine na tržište pošalju neke novitete, koje se više ili manje dobro prodaju. Ove godine je tako Adidas u svjet trčanja poslao tenisice, koje su nazvali imenom Boost. Najbitnije u tim tenisicama za trčanje je inovativan podplat, koji vam nudi novu tehnologiju, sa kojom če vaš korak biti stvarno mnogu udobniji i mekši, kad čete sa stopalima trčati po nekim tršim terenima. Isto tako, je pored podplata Adidas napravio i odličan gornji dio tenisice, koja je napravljena od izvrsnih materiala, koji propuštaju zrak i tako vašim nogama nude svježinu i odlično hlađenje, koje če vam pomoči, da trčite brže i dalje.
Ove Adidasove tenisice i njihov podplat napravljene su od termoplastičnog poliuretana, koji djeluje po principu malih kapsula, koje zadržavaju energiju i daju je vašim nogama, kad odskočite i odljepite se od zemlje. Tako možete trčati puno lakše, jer vam ove tenisice pružaju dodatnu snagu, koja se nalazi u podplatu i uvjek vam je na razpolaganju. Kao takve, Adidasove tenisice Boost če vam omogučiti, da če vaše kretanje biti mnogo udobnije, a vaše noge če se puno manje umoriti, šta znači, da čete utrpjeti i puno manje ozljeda, koje su za dobru sportsku karieru mnogo bitne.
Pored podplata, Adidas je na gornji dio tenisice metnuo svoju Techfit tehnologiju i materiale. Ti materiali su veoma izdržljivi i elastični, pa čete tako životni dob same tenisice puno produljiti i sami sebi omogučiti puno manje troškove sa kupovanjem uvjek nove opreme za trčanje. Cijena te tenisice, koju je Adidas ove godine lanisrao na tržište je za sada još nekoliko visoka, ali to je svakako zbog novosti i zbog sve tehnologije i kvalitete, koja se u tenisici nalazi. Ako čete se odlučiti za kupovinu ovog proizvoda, svakako vam neče biti žao i ljudi na cesti če vas svakako prepoznati po tenisicama, koje su za sada jedne od najzanimljivijih i najboljih u trgovinama.