Kategorije
Obuća

Adidas miCoach vama u pomoć

Imati osobnog trenera, danas je vrlo teško, ako niste neki vrhunski sportaš, da bih se netko sa vama bavio jedan na jedan. Takav način treniranja svakako je vrlo zanimljiv i svakako donosi svakom sportašu vrlo dobre rezultate, ali potrebno je znati, da su osobni treneri i jako draga stvar. Baš zbog svega toga Adidas je napravio malenu napravu, koja će sa vama trenirati i biti vam u pomoć, kako bih vaši treninzi uvijek bili na nekom nivou i kako bih uz tu Adidas napravu uvijek mogli odraditi različit trening, koji nije isti, kao što ste ga jučer radili, kad ste se odlučili, da ćete nešto u prirodi napraviti za sebe.

Adidasov miCoach je naprava, koju morate imati uvijek sa sobom kad trenirate i ona je praktički vaš osobni trener, koji će vam reći kada morate trčati brže i kada sporije. Ovo čudo tehnologije morate prije odlaska na trening programirati na vašem domaćom kompjuteru, te tamo odabrati kakav trening ćete raditi, a on će vas onda na treningu sa malim vibracijama upozoravati, što morate raditi i na kakav način trenirati, da bih došli do željenog srčanog otkucaja, koji vam na kraju krajeva pokaže kakav trening ste odradili. Ova Adidasova igračka je u posljednje vrijeme sve traženija i sve više ljudi se odlučuje, da ju kupe i treniraju sa njome.

Jer Adidas uvijek razvija tehnologiju, koju upotrebljavaju u svojim proizvodima, tako u tenisicama, majicama, hlačama i drugim svojim proizvodima, potrebno je i očekivati, da će i Adidas miCoach kroz godine postati još bolji, još razvijeniji i da će se za njega odlučiti još više ljudi. Danas ga je najlakše nabaviti putem interneta, te ga na svoj dom naručiti poštom, te na takav način vrlo jednostavno doći do vrlo jeftinog osobnog trenera, koji će vam pomoči, da će vaši rezultati na treninzima od sada biti još bolji, a vaša forma će rasti iz dana u dan, iz treninga u trening.

Više informacija ovdje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.