Oznake

Povezani postovi

Adidas sa vama na pripremama za maraton

U posljednjim godinama svake toliko dobivamo koju novu utrku u trčanju – bile to neke kratke, a pored njih naravno i uvijek sve više popularni maratoni. Ako se pitate, zašto je tih utrka sve više, onda je odgovor jako jednostavan – zato, jer je i trkača sve više. Neki trče samo tu i tamo, tek toliko da se malo prozrače, opet drugi treniraju malo intenzivnije – ali, ako se želite pripremiti na maraton, potrebnog je puno više. Za početak naravno puno treninga, a ako idemo i dalje, onda je ovdje i sportska oprema kake kvalitetne marke, kao što je na primjer Adidas – njihove tenisice, majice, kape, torbe i naravno puno toga drugoga!
Znači, da bi opšte mogli trenirati, za početak morate nabaviti sve što vam treba. Adidasove tenisice su jedne od najboljih – već dugo godina ih izrađuju, svake godine naprave još bolje i ljepše, a naravno sve puno toga ulažu i u reklamo – sve to dođe tako daleko, da na velikim utrkama vidimo sve više trkača u njihovim tenisicama – pa tako možete i vi, neće vam biti žao. Pored tenisica, tu je i sve ostalo, što će vam trebati – za vruće dane kakve majice i hlače sa kratkim rukavima, a za tople dane još kakve kape, rukavice, jakne i slično.
Kad jednom sve to imate, morate samo još sve to staviti na sebe i krenuti. Za početak lagano, da napravite neke kilometre, a onda naravno što više raznolikih treninga – jako dugih, pa intervala, pa sporih i brzih, i tako dalje – natrenirati morate sve, što će vam trebati na nekom velikom maratonu. Ako se nećete dovoljno spremiti, jako brzo se vam može desiti, da doletite do tako zvanog „zida“, od kojeg dalje ne možete više – morat ćete se zaustaviti ili krenuti dalje jako sporo, ne po vašim planovima. A da se vam sve to ne bi desilo, trenirate kvalitetno – samo tako ćete uspjeti u onome što želite!

http://tenisice.hr/Adidas/