Kategorije
Uncategorized

Adidas shop savjetuje: kako kupovati obuću za djecu

Adidas shop preporučuje prozračne materijale Kako bi vaše dijete sačuvalo suhe noge preko dana, pametno je odabrati prozračne materijale kao što su platno ili koža. Osim što su ti materijali izdržljiviji, noga će u njima ostati hladnija kada je va…

Adidas shop preporučuje prozračne materijale

Kako bi vaše dijete sačuvalo suhe noge preko dana, pametno je odabrati prozračne materijale kao što su platno ili koža. Osim što su ti materijali izdržljiviji, noga će u njima ostati hladnija kada je vani vruće i obrnuto, toplija, kada su vanjske temperature niže. Adidas shop preporučuje da izbjegavate obuću sa višom petom, pošto djeca u njoj teže hodaju, a k tome viša peta negativno utječe na razvoj stopala kod djece. Potplat može biti izrađen iz gume ili pjenastih materijala, no bitno je da je tvrd i fleksibilan kako bi zaštitio stopalo i nudio djetetu sigurnost. 

Adidas shop

Dajte djetetu riječ

Adidas shop vam savjetuje da prvo vi sami odaberete obuću za dijete. Možete odabrati više modela različitih boja i stilova, no svi moraju biti za vaše dijete primjereni. Nakon toga dajte djetetu mogućnost, da samo bira među predloženim modelima i odabere onaj koji mu se najviše sviđa. Tako će, tvrdi Adidas shop, dijete imati osjećaj da je samo odabralo obuću i sa većim veseljem je nositi.

Vezice ili čičak

Nema veze koji na koji način se obuća za djecu veže, bitno je jedino da izbjegavate obuću koju nije potrebno vezati, pošto takva obuća ne spada među najsigurnije. Adidas shop doduše savjetuje da kupujete obuću koja se veže pomoću vezica, kako bi se dijete naučilo vezanja, a ujedno i pojma sigurnosti i odgovornosti.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.