Kategorije
Sport

Adidas škola trcanja

U životu svatko od nas sa necim mora negdje poceti. Svoje prve korake i rijeci ucimo u vrticu, svoje prve matematicke naloge rješavamo u osnovnoj školi, a svoje prvo obrazovanje dobijemo u srednjoj školi. Isto tako je i kod trcanja, ako ste potpuni rekreativac. Kako bih naucili pravila treniranja, Adidas je napravio školu trcanja, u kojoj ce vas razliciti strucnjaci nauciti vještine ovog prekrasnog sporta. U Adidas školi trcanja cete saznati sve o sportskoj opremi, o razlicitim vrstama treninga, koji su za što dobri, o prehrani i o mnogim drugim stvarima, koje ce vam svakog dana koristiti, kad cete na sebe staviti tenisice i otici u prirodu rekreirati se.

Trcanje je vrlo kompleksan sport i za njega svatko misli, da se morate samo sportsko obuci i vec možete ici trcati. Kod Adidasa nisu baš takvog mišljenja, pa zato mnoge ljudi uce, koje tenisice odabrati, kako bih korak bio što udobniji, što pravilniji i kako bih došlo do što manje povrjeda. Isto tako se kod Adidasa trude, kako bih svoje rekreativce naucili, što moraju obuci na sebe, kad je vani hladno ili kad je vani toplo, u svakoj od tih okolnosti vrlo je bitno, da smo pravilno odjeveni i imamo na sebi stvari koje dišu ili stvari, koje nas griju.

Pored sportske opreme, u Adidas školi trcanja cete se upoznati sa razlicitim trenerima, koji ce vas nauciti, kako raditi intenzivne treninge i kako odmarati svoje tijelo. Kako bih u vašom rezultatu bili uvijek bolji, svakako je potrebno, da trenirate tvrdo i intenzivno, ali i da znate odmoriti sami sebe. Adidas vam tako u razlicitim gradovima diljem Hrvatske nudi termine, na koje možete doci i trenirati u skupini – na takav nacin bit cete još dodatno motivirani i moci cete trenirati još bolje, a vaši rezultati ce iz utrke u utrku biti bolji, a možda cete cak i poceti pobjedivati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.