Kategorije
Sport

Apartmani Bohinj uz Bohinjsko jezero

Apartmani Bohinj kroz cijelu godinu

Apartmani Bohinj, koji su odlična alternativa hotelskoj ponudi, po ugodnim cijenama nude udobnost kroz cijelu godinu. Apartmani su jedan od najraširenijih oblika noćenja pošto za svoju cijenu često nude puno više od hotelskih soba. U Bohinju sezona doslovce traje cijelu godinu. Ljeti gosti uživaju u raznolikoj ponudi sportskih aktivnosti i kupaju se u Bohinjskom jezeru, a zimi većina dolazi na skijanje. Skijališta ima u blizini puno, pa turistima ne dosadi spuštanje po jednoj i istoj stazi.

Apartmani Bohinj
Apartmani Bohinj

Apartmani Bohinj pravi izbor

Dali se radi o ljetnoj ili zimskoj sezoni, apartmani Bohinj su pravi izbor. Ljeti zbog blizine jezera primame puno gostiju koji su svake godine sve zadovoljniji. Apartmani postaju sve konkurentniji hotelima i neki su već na nivou, kojeg bi mogli nazvati luksuzom. Uz raskošnu opremu apartmani Bohinj nude i dobru lokaciju, ne samo zbog jezera, nego i zbog blizine vodenog parka Bohinj. Tamo se možete zabavljati cijeli dan, a nakon toga otići na spavanje u jedan od apartmana.

Zima u Bohinju

Zimi Bohinj zaživi u sasvim drugom svijetlu. Apartmani Bohinj, koji se nalaze i u neposrednoj blizini skijališta, puni su gostiju koji svakoga jutra odlaze uživati na snježne staze. Bohinjska dolina se pretvori u skijaški centar, gdje možete uz čaj ili kuhano vino uživati u netaknutoj prirodi. Čarobni ugođaj i zimska idila daju Bohinju zimi poseban čar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.