Kategorije
kuča

Bolje iskoristite spavaću sobu uz krevete na kat

Kreveti na kat odlično su rješenje za sve male prostore. Različite vrste kreveta na kat omogućit će vam da bolje iskoristite prostor, lakše ga organizirate i pri tome si ostavite dovoljno mjesta za odmor, ali i druge aktivnosti u prostoriji. Krevet na kat može biti rješenje za spavaću sobu čak i ako u njoj boravi samo jedna osoba, jer oslobađa dodatan prostor za druge aktivnosti.

Dupli prostor za spavanje

Kreveti na kat odlična su opcija za dječje sobe male kvadrature u kojima boravi dvoje djece, jer koriste vertikalan prostor i time omogućuju bolje korištenje prostora u sobi. Dječji kreveti na kat često dolaze s dodatnim sigurnosnim značajkama poput malih stepenica umjesto ljestvi i čvrste ograde koja čuva od ispadanja iz kreveta tijekom sna. Uz to, mnogi modeli za dječje sobe u dizajnu imaju uključen i ormar ili police te ladice ispod kreveta, što je dodatan bonus za štednju prostora.

 

Za cijelu obitelj

Uređujete li gostinjsku sobu ili vikendicu, odličan izbor je bračni krevet na kat, koji pruža dovoljno prostora za spavanje za cijelu obitelj. Bračni krevet nalazi se na donjem dijelu, dok se gore krije krevet za jednu osobu. Ako pak uređujete malu studentsku sobu ovakav krevet na kat može se također pretvoriti i u kauč s krevetom, tako da se uži bračni krevet nadogradi velikim jastucima za naslanjanje.

Uštedite prostor

Čak i ako nemate potrebu za dva spavaća mjesta u jednoj sobi, krevet na kat i dalje može biti dobro rješenje za malu sobu. Kreveti na kat s radnim stolom u podnožju poslužit će u manjim dječjim sobama za djecu školskog uzrasta – s druge strane, u podnožju se može nalaziti i cijeli ormar za odjeću. Najbolja opcija za djecu mlađeg uzrasta su kreveti na kat u čijem se donjem dijelu nalazi prostor za igru, koji se također može koristiti i za spremanje igračaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *