Converse all star u ledenom vremenu srp24

Oznake

Povezani postovi

Converse all star u ledenom vremenu

Vrijeme je svakoga dana vrlo nepredvidljivo, pa tako možemo u ljetnim danima naletjeti na velike vrućine, kiše i razne olujne dane, a kad dođe zima, možemo dobiti velike količine snijega i leda. Za svaku od tih neprilika potrebno je odabrati pravilnu obuću, kad izađete van iz kuće, pa ćemo tako malo bolje pogledati, kako bih nam na primjer koristila ili ne obuća Converse all star u zimskim i ledenim danima. Kad dođe vrijeme, da je vani temperatura ispod ništice, a pada kiša, to znači, da će doći do poledice, koja će donijeti mnoge probleme. Za takve uvijete mnogi razmišljaju, dali su na primjer Converse all star patike dobre ili ne, dali ćete sa njima pasti ili ne.

Kad se malo bolje pogleda Conversove all star patike, one su napravljene od laganih materijala na gornjem dijelu, koji baš i neće zadržati hladni zrak i mokre ceste, a kad se pogleda potplat, onda je ovdje guma, koja bih znala na ledu dobro reagirati. Ali, kad se zbroji sve skupa, onda Converse all starke nisu baš najbolji odabir za zimsko i ledeno vrijeme, jer bih sa njima mogli pasti i polomiti kakvu kost na svojem tijelu. A kad već nemate nekih obaveznih poslova, onda u takvom vremenu radije ne izlazite iz kuće i ostanite u njoj, jer na ledu se baš niti jedna obuća ne ponaša najbolje.

Ako ste sad pomislili, pa zašto onda imam Converse all star patike, onda je ovdje i odgovor. Istina je, da nisu baš najbolji odabir za vrijeme, kad je vani led i snijeg, ali kad se sve to otopi i vani će biti suhi pločnici, onda će Converse all star patike biti odličan odabir, da sa njima odete na neku šetnju, na posao, u kinu ili na bilu koju drugo destinaciju, koju si možete zamisliti, jer sa ovim patikama na nogama ćete stvarno uživati, jer su lagane, udobne, kvalitetne i na kraju i vrlo moderne.