Kategorije
Obuća

Crocs obuća u bojama duge

Crocs nudi obuću u 20 različitih boja
Crocs modeli prodaju se u mnogo različitim bojama, no tu su i kombinacije. Po želji možete svoj Crocs model obuće stilizirati raznobojnim dodatcima, a za djecu postoji bezbroj dekorativnih dodataka, pogotovo onih s motivima iz Disneyevih crtanih filmova. Modele „Beach“ i „Cayman“ možemo kupiti u više od dvadeset različitih boja. Za ostale modele za sada je rezervirano tek četiri do šest boja.

Kolekcija Fuzz za hladne zimske dane
Crocs je nakon uspjeha sa svojim prvim modelima predstavio svoju kolekciju nazvanu Fuzz kolekcija, s kojom se hoće približiti kupcima u hladnijim dijelovima svijeta. Klasičnim Crocs modelima dodali su mekanu podlogu iz materijala koji podsjeća na vunu. Naravno, kako bi zadovoljili što više kupaca diljem svijeta, Fuzz uložak za Crocsice prodaju u više boja. Tako možete kombinirati više od dvadeset različitih boja Crocsica s bojama mekanog uloška, koji će vaše noge čuvati toplima u stilu.

Crocs raznobojni dodatci k obući
Kao svako poduzeće koje ima ograničen broj modela, Crocs se našao pred preprekom. Kako bi poduzeće i dalje povećavalo svoju dobit morali su početi izrađivati i druge proizvode. Stoga danas poznajemo i Crocs torbice, koje naravno možete kupiti u više različitih boja. 2008. godine poduzeće je počelo prodavati proizvode i na tržištu opreme za golf. Nakon kupnje tvrtke Bite Footwear koja se bavila obućom za golf, Crocs je predstavio svoj novi model nazvan „Ace“.