Kategorije
Uncategorized

Crocs/Kroksice

Tri prijatelja, krstareći po Karibima, došla su na ideju da naprave papuče za sve ljubitelje jedrenja, koje će svima koji se bave tim dinamičnim i klizavim sportom omogućiti da se kreću po lađi a da ne upadnu u vodu. Kroksice su naizgled glomazne …

Tri prijatelja, krstareći po Karibima, došla su na ideju da naprave papuče za sve ljubitelje jedrenja, koje će svima koji se bave tim dinamičnim i klizavim sportom omogućiti da se kreću po lađi a da ne upadnu u vodu. Kroksice su naizgled glomazne ali vrlo udobne klompe diskutabilnih estetskih vrednosti koje imaju jedan ‘šetajući’ kaišić koji kada se prebaci na petu čvrsto drži klompu uz nogu.

BLUE NAVY CROCS CROCBAND KIDS

Rupičaste klomp

Kroksice su napravljene od posebne vrste pene koja je prilagodljiva temperaturi i obliku stopala.. Klompe su napravljene u različitim bojama u zavisnosti od modela. Model za plažu je dostupan u više od 20 boja, dok se ostali stilovi proizvode u četiri boja ili kombinaciji dve boje. Rupice na kroksicama predstavljaju poseban izazov, pa je tako nastala čitava industrija ukrasa u obliku cvetića, likova iz crtaća, muzičkih instrumenata, životinja.. Ovo je unisex obuća i jednako ih obožavaju i muškarci i žene.

Zdravlje i sigurnost

Tabanica ovih klompi je anatomski oblikovana, sa masažerom koji pospešuje cirkulaciju stopala. Đon je specijalno izrađen da sprečava klizanje tokom nošenja obuće. Dizajn sa rupicama pored estetike, omogućava da stopalo slobodno dišu, a ujedno sprečava zadržavanje vode, peska i drugih čestica iz okoline. Pokretan kaiš daje izbor nošenja i kao klompa-sandala. ‘Crocslite’ material je mekan i lagan (oko 170 grama) koji sprečava neprijatno znojenje i iritaciju kože. Nošenjem kroksica eleminišemo pojavu otečenih, teških nogu. Pored klompi ove godine su dostupne i platforme, romantične i sportske baletanke i čuvene brodarice.

Razlozi 

Trebate nositi kroksice zbog toga što:

ne postoji ništa mekše i udobnije,

rupice za ventilaciju daju osećaj svežine i udobnosti, 

đon ne ostavlja trag po podlozi,

ne prikupljaju mikročestice iz okoline,

ultra su moderne,

mogu se sterilisati u void sa izbeljivaču,

lake su održavanje.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.