Dali možemo sami položiti laminat? Naravno! pro.13

Oznake

Povezani postovi

Dali možemo sami položiti laminat? Naravno!

Bilo što radite, kod svega je potrebno gledati na novac – koliko ga potrošite i kako ga uštedjeti što više. Baš tako je i kod prenavljanja stana ili kuće. Jedina prednost svega toga danas je, da tehnologije tako napreduju, da si puno toga već i možemo napraviti potpuno sami. Pa baš tako je i kod laminata, ako ga želite imati u svome domu – danas vam za to više ne trebaju različiti majstori, koji će vam pobrati na tisuće kuna, već možete taj posao napraviti potpuno sami i na takav način uštedjeti mnogo novca, kojeg se može nakon toga potrošiti na druge stvari, koje će vaš dom napraviti još ljepšim.

Da bi sve skupa zapravo bilo tako jednostavno, morate za početak kupiti pravi laminat, znači onoga, koji se polaže po tako zvanom „klik sistemu“. Danas se takav pod može kupiti praktički svugdje – imaju ga u većim i manjim trgovinama, gdje se prodaju stvari za domove ali naravno i na internetu, gdje danas možete kupiti praktički sve što vam treba. Ako se sada pitate, kako kupiti pod preko interneta, možemo vam reći, da jako jednostavno. Imate slike, na kojima vidite uzorak, kako izgleda, onda je potrebno samo još dobro izmjeriti vaše prostorije i gotovo, akcija može početi i polaganje sa njom!

Da bi sve skupa išlo što brže, potrebna je za početak kvalitetna priprema – kao prvo, potrebno vam je nekoliko alata, a kao drugo, moraju i podovi u vašem domu biti spremni na to. Iz toga razloga ispraznite sve sobe, u kojima želite polagati novi pod, pa ih takve prazne pustite stajati kakav dan, da se podovi „klimatiziraju“. Nakon toga na njih stavite neki dodatni sloj, koji će služiti kao toplinska i zvučna izolacija, a na kraju dolazi ono najljepše – polaganje novih podova sa klik sistemom. Klik, klik, klik i garantiramo vam, da ćete jako brzo već nositi kauč, ormare i ostale stvari, te se seliti u novi i preuređeni stan.