Kategorije
Sport

Dječji bicikli za sve generacije

Prisjetite li se određenih stvari koje su vam obilježile djetinjstvo, vjerojatno će vam na pamet pasti i dječji bicikl. Dječji bicikli možda u prošlosti nisu bili toliko dostupni kao danas, ali vjerojatno ćete se sjetiti ili svog prvog bicikla ili barem nekog kojeg ste vozili kada ste bili nešto stariji.

Dječji bicikli nekad i danas

Uspoređujemo li dječje bicikle nekad i danas, nema velike razlike u funkcionalnosti. Razlika je većinom u materijalima izrade te u samom dizajnu. Danas se pri izradi koriste nešto lakši materijali kako bi djeca bila sigurnija i lakše ih vozila, a kako bi s druge strane dječji bicikli bili što jeftiniji za proizvodnju. Kada je riječ o samom dizajnu, postoji više različitih oblika bicikla, od nešto drugačijih izgleda samog okvira, drugačije vrsta sjedala i slično. Što se tiče same vožnje, djeca ne bi trebala imati problema bez obzira koji bicikl im kupite.

Dječji bicikli su danas vrlo šarenih boja. Nije neuobičajeno da pronađete dječje bicikle koji su oslikani s raznim likovima iz crtića, knjiga i slične. Upravo takvi šareni bicikli privlače dječju pažnju i nemojte se iznenaditi, kad prolazite pokraj trgovine s biciklima, kada vas dijete bude tražilo kupovinu upravo jednog takvog bicikla.

Nekada su dječji bicikli uglavnom bili dosta jednostavniji, bez nekih dodataka. Danas je među proizvođačima velika konkurencija te se natječu kako izraditi što atraktivniji dječji bicikl. Sama boja i dizajn ponekad nisu dovoljni da bi se netko odlučio baš za određeni model stoga se koriste raznim trikovima. Jedan od njih je i postavljanje raznih atraktivnih dodataka na bicikl. Tako se nemojte iznenaditi kada na nekim modelima dječjeg bicikla ugledate dodatke poput košarica, zvona i sličnog. A kada dijete uđe u trgovinu i ugleda jedan model koji ne sadrži nikakve dodatke i onaj koji je nakićen takvim dodacima, možete biti poprilično sigurni koji će mu se model više svidjeti.

www.hervis.hr/store/Oprema/Bicikli/c/2_fahrraeder

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *