Kategorije
Sport

Dresovi za nogomet

Svaki čovjek u svom životu ima kakvog idola, kakvog sportaša, nogometaša, kojeg posebno obožava. Nogomet je sport u kojem si svatko može nači igrača, koji je za njega posebno drag i za kojeg če navijati cjieli život, pratiti ga na utakmicama, veseliti se njegovih golova i proslavljati njegove osvojene trofeje. U večini primjera, takav fanatizam navijači nadgrade sa kupnjo dresova, koji pripadajo određenome klubu ili igraču i tako još dodatno pokažu, tko je za njih najdraži, najbolji ili možda za žene najljepši.

Najomiljeniji igrači ili klubovi u svjetu nogometa imajo i najprodavanije dresove – http://www.tenisice.hr/Nogomet/. Tako moženo vrlo jednostavno zaključiti, da najviše novca od prodaje svojih reklamnih majica stiže u klubove kao što su Real Madrid, Barcelona, Milan, Juventus, Arsenal, Manchester United i drugi veliki klubovi iz najpoznatijih nogometnih liga u svjetu. Pored klubskih dresova bez imena, isto tako se vrlo dobro prodaju i oni sa imenima znanih igrača, kao što su Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Luka Modrič i još neki drugi, koji igraju vrlo važne uloge u svojim klubovima i vrlo su poznati u ovom sportu.

Voljeti klub, znači imati i njegov dres, voljeti nogomet, znači poznati najbolje svijetske nogometaše, njihova imena, gdje igraju, kad zabijaju golove ili kad su povrijeđeni. Ali svaki pravi navijač mora imati u domačoj kaolekciji barem jedan dres svog omiljenog igrača ili svog najdražeg kluba, kojeg če obuči kad taj igra finale Lige prvaka ili kad igra koju vrlo jaku utakmicu u domačjo ligi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.