Kategorije
Sci-Tech

Flip cover i S-View flip cover za Samsung Galaxy S4

U našem web shopu Becool, možete pronaći jedinstvene i stilsko dovršene flip covere, to jest preklopne torbice za zaštitu vašeg Samsung Galaxy S4 telefona. Nudimo vam dvije vrste torbica, Flip cover i S-view flip cover.

Flip cover ili preklopna torbica štiti vaš dragocjeni Samsung Galaxy S4 pred udarcima, ogrebotinama, prašinom, prstnim otiscima i pred svim ostalim što bi moglo da ošteti vaš Galaxy S4. Napravljena je iz izdržljivog i stilsko dovršenog materijala, koji ne samo da vam daje vrhunski izgled vašem dragocjenom telefonu, nego vam nudi i vrhunsku kvalitetu. Flip cover možete kupiti u sedam različitih boja, tako da će se sigurno pronaći prava boja za vaš telefon. Montaža je jednostavna i lagana, samo stavite vaš telefon unutra i već je zaštićen. U svakom trenutku možete jednostavno i neometano upotrijebiti tipke i ostale priključke sa vanjske strane vašeg telefona. Cijena je jako povoljna, za ovakvu izdržljivu i kvalitetnu preklopnu torbicu.

Za naprednije korisnike Samsung Galaxy S4 je napravljena posebna preklopna torbica S-View flip cover, koja ima stilsko savršen izrez, kroz kojeg uvijek možete pratiti ključne informacije na ekranu vašeg telefona. Pratiti možete od datuma, sata, neodgovorenih poziva, poruka, stanje baterije i još mnogo drugih funkcija, koje vam pokazuje, bez da bi morali preklapati torbicu. I ova preklopna torbica je napravljena iz vrhunskih materijala, a pored toga je naravno i stilsko dovršena, tako da zadovolji svakog zahtjevnog kupca. I S-view flip cover možete kupiti u različitim bojama, tako da će sigurno svako pronaći nešto za svoj stil. Kao i što Flip cover štiti mobitel pred udarcima, prašinom i ogrebotinama, tako također i S-View flip cover će zaštititi vaš mobitel pred svim tim. Montaža je naravno jednostavna i lagana, koju možete obaviti u roku od par sekundi, a upotreba vanjskih tipki jako jednostavna i dostupna. Gledajući sve funkcije i vrhunsku kvalitetu što vam je S-View flip cover nudi, je cijena jako povoljna.