Kategorije
Multimedija

Garmin satovi pratit će vas u svakom trenutku

Tražite li satove koji će vam pomoći pratiti aktivnost tijekom dana i optimizirati svaki trening, no takoðer dati i uvid u kvalitetu sna i količinu kretanja, onda je pametan fitness sat najbolja opcija za vas. Ipak, veoma je važno odabrati kvalitetu, a tražite li sat u koji ćete se uvijek moći pouzdati, onda su Garmin satovi uvjerljivo najbolja opcija za koju se možete odlučiti. Lijep dizajn, jednostavno sučelje i zanimljive funkcije omogućit će vam da trenirate kao nikad prije i imate potpuni uvid u sve informacije koje bi vas mogle zanimati.

garmin satovi

Dizajn koji osvaja

Prednost Garmin satova nad svim drugim pametnim fitness satovima upravo je u mnoštvu različitih dizajna u kojima se može pronaći. Od simpatičnih, razigranih satova, pa sve do pročišćenog i minimalističkog dizajna, Garmin satovi nude ponešto za svaki ukus. Umjesto klasičnih dizajna pametnih fitness satova koje očekujete, Garmin satovi na tržištu nude nešto novo i neočekivano. Elegantni i jednostavni, Garmin satovi mogu se nositi u svim prilikama, bez obzira trenirate li ili se pak nalazite na nekoj svečanoj prigodi. Uz to, osim klasičnih ženskih i muških modela, Garmin satovi mogu se pronaći i u razigranim dječjim izdanjima prepunim boje i motiva koji će zasigurno oduševiti i najmlaðe.

Jednostavan pristup svim podatcima

Osim svevremenskog dizajna, ono što Garmin satove odvaja od drugih je i mnoštvo funkcija koje nude. Da biste svoje podatke koje je prikupio vaš Garmin sat mogli pregledati na što je jednostavniji način moguće, svi Garmin satovi se preko zasebne aplikacije mogu spojiti s pametnim telefonom putem Bluetootha. Na pametnom telefonu možete vidjeti sve prikupljene podatke, pratiti kretanje zabilježeno GPS-om, ali i pristupiti postavkama kao i mijenjati izgled samog sata. Samim time, korištenje Garmin sata jednostavnije je i preglednije, pogotovo usporedite li ga s klasičnim navigiranjem putem gumba na satu i čitanja s manjeg ekrana. Provjerite ponudu pametnih satova na stranici www.hervis.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *