Kategorije
Uncategorized

Helly Hansen

Helly Hansen ukratko opisuje funkcionalnost, stil i čvrstina. 1877. godine morski kapetan Helly Juell Hansen, posle dvadeset godina pecanja, odlučio je da učini nešto da zaštiti ribare od nemilosrdnih uslova na moru. Počeo je potapanjem grub…

Helly Hansen ukratko opisuje funkcionalnost, stil i čvrstina. 1877. godine morski kapetan Helly Juell Hansen, posle dvadeset godina pecanja, odlučio je da učini nešto da zaštiti ribare od nemilosrdnih uslova na moru. Počeo je potapanjem grubog materijala u laneno ulje, a zatim je počeo da dizajnira i šije jakne, pantalone i kape pogodne za upotrebu na okeanu. Helly Hansen dobija priznanje za klasičan, kao i progresivan izgled, ali je najviše cenjen zbog jedinstvene tehnologije.

Isticanje

Helly Hansen je zaštitni sloj između čoveka i sila prirode. Kao i svake godine, sigurnost i preživljavanje se takođe provlače kroz ovogodišnju kolekciju i to putem tehnologije, dizajna i svojstava. Helly Hansen proizvodi omogućuju vam da se ističete pri sportskim i rekreativnim aktivnostima tokom hladnih meseci.

Tehnologija i dizajn

Najkvalitetniji proizvodi vrhunske tehnologije su namenjeni za profesionalne mornare i ljubitelje vode. LIFA® Stay Dry je tehnologija koja vam omogućava lako disanje kože i inkorporirana je u širok spektar proizvoda koji pomažu da vam bude prijatno i udobno bez obzira da li je vlažno ili je vrućina.

Helly Hansen Norse (kanađanke)

Helly Hansen Norse, kod nas kanađanke, su cipele dizajnirane za uspešno savladavanje najokrutnije okoline. Ove cipele nisu stvorene za jednostavne i lagane šetnje, nego su najozbiljnija zaštita pri svim gradskim uslovima. Zahvaljujući svom moćnom izgledu i izdržljivoj konstrukciji, postale su omiljene zimske cipele. Prekrivene su autentičnom i 100% vodootpornom kožom, dok je đon napravljen od originalne Helly Hansen gume, koja amortizuje svaki vaš korak.

Pored super toplih jakni, kanađanki i drugih zimskih cipela koje su glavna stvar kod ove kompanije, sada stižu i aksesoari, ali i džemperi i sve ono što će vam zatrebati u prirodi.

Mi pravimo korisnu odeću za preživljavanje, rad i sport.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.