Kategorije
Info-fun

Hrvatska lutrija proširuje asortiman igara

Hrvatska lutrija ima bogatu povijest

U Hrvatskoj su igre na sreću prisutne već godinama. Formalno na državnom nivou priređuju se već od 1951. godine, kada je u okviru Jugoslavenske lutrije formirana Direkcija za Hrvatsku. Hrvatska lutrija, koja je to ime stekla tek u 1993. godini, poznata je po igrama kao što su Loto i Sportska prognoza. No, tradicija se može vući još iz doba Jugoslavije, kada su bile te igre još u svojim ranim danima. 1992. godine Hrvatska lutrija, onda još pod drugim imenom, proširi ponudu na igre Loto 6/45, Tombolu, Bingo, Instant i Ekspres lutriju. Asortiman se još povećao godinu dana kasnije, kada Hrvatska lutrija počne poslovati pod svojim današnjim imenom, na kladionice, TV Bingo i slične igre.

 

Hrvatska lutrija
Hrvatska lutrija

Vizija poduzeća je hvalevrijedna

Kako Hrvatska lutrija sama ističe, njihova misija je odgovorno, pouzdano i zabavno za igraće priređivati igre na sreću i ostati vodeći na tom tržištu. Svojim sve većim asortimanom igara i kvalitetnom uslugom namjeravaju na društveno odgovoran način proizvesti više sredstava od kojih bi dio namijenili za humanitarne svrhe. Kako vidimo, Hrvatska lutrija se zalaže za doista plemenite ciljeve, a uz to nam pruža i zadovoljstvo kod igranja igara na sreću.

 

Certifikat koji posjeduje samo 28 lutrija na svijetu

Hrvatska lutrija je od Svjetske lutrijske zajednice dobila certifikat za najviši stupanj odgovornog priređivanja igara na sreću, kojeg posjeduje tek 28 lutrija na svijetu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.