Kategorije
Sport

Igrače kao što je Neymar Barcelona obožava

Način na koji igra Neymar Barcelona treba

U proteklih nekoliko tjedana puno se pričalo o tome da Barcelona kupuje novog igrača. Najviše je bilo riječi o tome kako bi u Barcelonu došao brazilski nogometaš Neymar da Silva Santos Junior. Kako je završila španjolsko prvenstvo na drugome mjestu, jasno je da bi igrača kao što je Neymar Barcelona brzo upotrijebila za skok na prvo mjesto na ljestvici. Neymar bi španjolskom klubu osigurao direktan i jak napad te igru u blizini suprotnog gola, pošto je već u svojoj kratkoj karijeri pokazao kako jednostavno zna zabiti gol.

Neymar
Neymar

Povezivanje s Messijem možda nije dobra ideja

Koncept po kojem bi skupa zaigrali Lionel Messi i Neymar Barcelona ima već dugo u planu. No, neki se ne slažu s tom idejom. Kažu da bi dva vrhunska igrača, s dvije potpuno različite osobnosti i iskustvima teško našli pravi ritam. S druge strane Messijev otac, Jorge Messi je uvjeren da bi Neymar mogao puno naučiti od njegovog sina i da bi ta kombinacija bila za Barcelonu garantirano pobjednička. Ako zamislimo Messija i Neymara u istoj ekipi gdje obojica igraju u napadu, to se stvarno čuje predobro da bi bilo istinito.

Vjerojatnost je ipak jako mala

Igrača kao što je Neymar Barcelona bi uzela za tren oka, no Neymar ima u ugovoru klauzulu od 79 milijuna dolara za prijelaz u drugi klub, pa je vjerojatnost da se to dogodi jako mala.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.