Kategorije
Sport

Imajte drugačije Converse all star patike

Kad malo bolje pomislite, svatko od nas bih volio biti malo drugačiji, nego što su svi ostali. Svatko od nas je unikat, pa zašto onda ne bih vozio auto, kojeg si je sam odabrao, za kojeg je sam odabrao boju, sjedala, opremu, koja se nalazi u njemu i još neke druge sitnice. Pored biranja automobila, u svijetu prodaje možete danas birati praktički sve, pa tako i obuću, kakvu ćete nositi. Da ne bih bili dosadni i na svojim nogama nosili točno takve patike kao svi drugi, možete se napraviti potpuno svoje Converse all star patike. To znači, da možete otići na službenu stranicu za Converse all star patike i tamo po nekim kriterijima napraviti za sebe točno takve, kakve želite i kakve se vam sviđaju.

Znači, ako poželite biti malo drugačiji od drugih, onda morate odabrati i napraviti potpuno svoje Converse all starke. To možete napraviti tako, da odete na službenu stranicu Converse, tamo nađete područje, gdje možete izraditi svoje Converse all starke i oblikovanje može početi. Za početak morate odabrati model, kojeg želite, da ćete ga oblikovati. Na izboru imate niske i visoke modele, koji su na početku bijele boje. Nakon toga odabrat ćete boju, kakve patike želite, dodati neke slike i uzorke, kako će patike izgledati i na kraju sve skupa naročiti na svoj doma.

Kad ste jednom izradili sasvim svoje Converse all star patike, onda je potrebno samo još pričekati, da ih u tvornici izrade, daju na poštu i pošalju ih na vaš naslov. Počekat ćete morati kakve tri do četiri tjedne, a nakon toga ćete na svojim nogama moći nositi unikatan model, kakvog ste sami izradili i kakvog na svijetu nema potpuno nitko. Na takav način ćete svugdje imati najljepše Converse all star patike i svi će vas gledati i čuditi se, kako ste do njih došli, a vaše zadovoljstvo sa njima će biti na najvišem nivou.

http://www.tenisice.hr/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.