Kategorije
Scena

Jay-Z voli Zagreb, a Beyonce Hvar

Koliko stvarno voli Beyonce Hvar?

Hvar je prekrasan otok na Jadranskom moru i u 2012 godini je bio proglašen kao 5. najbolja turistička destinacija na svijetu sa strane poznatog turističkog vodiča Lonely Planet. Kao svake godine Jay-Z i Beyonce odluče otputovati negdje daleko i uživati u zasluženom dopustu, kako bi se odmorili od napornog rada kod kuće. Tako je svjetski poznati bračni par jednog dana odlučio posjetiti Hrvatsku. Jay-Z je navodno htio prvo posjetiti glavni grad i upoznati se s lokalnim umjetnicima, a Beyonce Hvar. Vjerojatno je poželjela uživati u moru, a ne u gradskoj buci, koje ima u New Yorku dosta.

 

Beyonce Hvar
Beyonce Hvar

Njihova kćer Hvaranka

Kćer Beyonce i Jay-Z-a zove se Blue Ivy i od nedavno je počasna stanovnica otoka Hvar. Godinu dana nakon posjete bračnog para otoku, primili su pismo gradonačelnika Hvara.  U njemu ih gradonačelnik Pjerino Bebić lijepo pozdravlja i moli ih za odobrenje da njihovu malu bebu počaste nazivom. Mediji su se naravno jako brzo raspisali o neobičnom propagandnom potezu gradonačelnika, no, treba je priznati da čovjek zna svoj posao. Na Hvaru se u bazen bacao i Princ Harry, te je Hvar tako stekao svjetsku prepoznatljivost. A kada pitate kamo bi na more, kaže Beyonce Hvar.

 

Hvar Beyonce Jay-Z
Hvar Beyonce Jay-Z

Inspirirana otokom

Beyonce kaže da je za ime Blue Ivy (hr.: plavi bršljan) dobila inspiraciju na otoku Hvaru, kada je ugledala drvo prepleteno plavim bršljanom. Beyonce Hvar jednostavno inspirira.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.