Kad je riječ o najboljim toplicama u Sloveniji, mnogi odmah pomisle na Zreće lip23

Oznake

Povezani postovi

Kad je riječ o najboljim toplicama u Sloveniji, mnogi odmah pomisle na Zreće

U Sloveniji se mogu pronaći brojne toplice, no često se postavlja pitanje o tome koje su najbolje toplice u Sloveniji. Kriterija za odabir najboljih ima mnogo i subjektivni su, budući da svatko ima neka svoja očekivanja od toplica i usluga koje su mu bitne. Možda u ta očekivanja spadaju bazeni, možda dodatne usluge, možda dobra lokacija. A Zreče nude upravo od svega ponešto pa mnogi s razlogom smatraju da su upravo to najbolje toplice u Sloveniji.

Lokacija

Za razliku od svih drugih toplica u Sloveniji, Zreče se nalaze na odličnoj lokaciji. Okruženi zelenilom i šumama, a tek svega na oko pola sata vožnje od jednog od najpoznatijih slovenskih skijaških centara, Rogle. Brojni ljubitelji zimskih radosti koji svoj odmor provedu u Rogli, kombiniraju ga sa Zrečem koji koriste za opuštanje nakon dana provedenog na snijegu. Zreče im to omogućava jer osim otvorenog dijela, nude i zatvoreni bazenski dio.

Wellness usluge

Mnogima su Zreče najbolje toplice u Sloveniji samo zbog izuzetno bogate ponude wellness usluga. Uživati se tako može u posebnom wellness centru Idili koji je raspoređen u četiri tematska dijela koja nude razne vrste relaksirajućih kupki, masaža i svega ostalog. Zreče će biti odlična destinacija i za ljubitelje sauna budući da postoji i zasebni dio, koji se naziva Sauna selo koji nudi nekoliko najpoznatijih vrsta sauna na jednom mjestu.

Smještaj

Za potpuno uživanje u svim čarima koje Zreče nude, preporuka je ostati nekoliko dana. Zbog svih dodatnih sadržaja, zasigurno vam neće biti dosadno. Odlučiti se možete za neki od hotela koji se nalaze u neposrednoj blizini ili za apartmane. Hoteli Atrij i Vital, s uslugama koje se temelje na njihove četiri zvjezdice, zasigurno ćete biti zadovoljni. Za nešto jeftiniji smještaj, možete odabrati jednu od 10 apartmanskih kućica u neposrednoj blizini.
Zato posjetite Zreče, uživajte u svemu što nude i vrlo vjerojatno ćete se pridružiti onima kojima su upravo Zreče najbolje toplice u Sloveniji.

Dodatne informacije