Kategorije
Uncategorized

Luka Nižetić- ambasador Adidasa u Hrvatskoj

Poznati hrvatski pjevač Luka Nižetić, nosi laskavu titulu ambasadora Adidasa kao predstavnika za Hrvatsku. Poput njega, i mnogi drugi poznati Hrvati, uživaju u nošenju ovog sportskog, a opet modno visoko oblikovanog brenda. Mnogima je bitna udobno…

Poznati hrvatski pjevač Luka Nižetić, nosi laskavu titulu ambasadora Adidasa kao predstavnika za Hrvatsku. Poput njega, i mnogi drugi poznati Hrvati, uživaju u nošenju ovog sportskog, a opet modno visoko oblikovanog brenda. Mnogima je bitna udobnost koju pruža i privlačnost koja se ističe nošenjem istog. Primjer toga je i rukomenta reprezentacija, ujedno i jedna od hrvatskih najtrofejnih reprezentacija, čiji su igrači također ambasadori Adidasa, zadovoljni njime, što im dodatno daje udobnost tijekom igre, pomažući pri ostvarivanju najvećih dostignuća, kada je najteže.

Možda ih najbolje i opisuje Adidasov slogan „Nemoguće je ništa“, što bi ujedno mogla biti i glavna pokretačka misao svih nas.

Adidas Originals

Midiru_lite_w_roy_wh_hope_adidas

Prošle je godine 2010. Luka Nižetić kao predstavnik Adidasa za Hrvatsku, u zagrebačkom trgovačkom centru City Centar One predstavio Adidas Originals Denim by Diesel kolekciju, koja je nakon dugog isčekivanja brojnih Hrvata, dožvijela i svoju premijeru nakon one svjetske. Nakon dugogodišnje suradnje dviju globalnih brendova prikazali su svoju „javnu ljubav“ preko kolekcije Adidas Original Denim by Diesel. Proizašla je iz suradnje Diesel Creatice i Adidas Originals kojeg je predvodio glavni direktor Diesela, Wilbert Das. Kolekciju sastavljaju vrhunski proizvodi jeans traperica za strasne ljubitelje ovih brendova, a želja koja ih je vodila k ostvarivanju linije proizvoda koja odražava zavidan stupanj originalnosti i ekspresivnosti, ostvarena je.

Luka Nižetić bio pravi izbor za Adidasovog ambasadora

Kako ne bi bilo straha u neprepoznavanju objih brendova na jeans hlačama, prepoznatljivom Dieselovom logotipu dodan je onaj Adidasov te zaštitničke tri crte. Mora se priznati da malo tko može odoljeti ovim inovativnim proizvodima koji odišu svježinom mladenačkog duha.  Na nama je da zaključimo, da je Luka Nižetić bio pravi izbor za Adidasovog ambasadora, jer njegov karakter opisuje upravo ono što osjeća i nosi.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *