Nike aplikacija za trčanje uvijek sa vama ožu01

Oznake

Povezani postovi

Nike aplikacija za trčanje uvijek sa vama

Koliko puta već vam se desilo, da ste otišli na trčanje, odradili odličan trening, došli doma, istuširali se i netko doma vas je pitao, koliko kilometara ste otrčali? Ste što ste u onom trenutku mogli reći je, da ste ih pretrčali mnogo, al nitko ne zna koliko točno. Kako se vam nešto takvo više ne bih događalo, možete si kupiti kakav sat, koji ima mogućnost raćenja GPS signala, brojanja vremena, promatranja vašeg srca i još neke druge funkcije. Ali zašto bih ulagali novce u nešto tako, ako pak u današnje vrijepme većina ljudi već ima kakav pametni telefon – pa nije valja bez razloga „pametni“. To znači, da vam skupi satovi nisu potrebni, sve što morate učiniti je, da na svoj telefon naložite Nike aplikaciju za treninge i već ste pod totalnom kontrolom i možete pratiti svaki svoj korak.

Ako vam neki skupi sportski sat omogućava, da će vam izmjeriti vrijeme, otkucaj srca i pratiti vas putem GPS signala, onda može to i vaš pametni telefon sa Nike+ Running aplikacijom. Jer svaki telefon ima GPS senzor, moči ćete točno znati, gdje ste trčali i koliko kilometara ste napravili. Jer će vam se cijeli put mjeriti i brojiti vam se vrijeme trčanja, točno ćete znati kako brzo ste trčali po kilometru, pa ćete tako moći vaše rezultate uspoređivati sa sljedećim treningom i tako svakog dana biti bolji i bolji. Naravno, ovakva aplikacija za telefon ima i mnoge druge mogućnosti – pogledajmo ih.

Mnogi od vas pored pametnog telefona imaju i neki profil na kojoj od socijalnih mreža. Tako na primjer možete sa tom aplikacijom biti uvijek povezani i sa Facebook, Twitter i nekim drugim profilima. To znači, da možete odmah nakon završenog treninga svim svojim prijateljima pokazati po kojim stazama ste trčali, koko brzo ste trčali i koliko ste napredovali od prošlog treninga. Dali nije to nešto stvarno dobro? Sa takvom aplikacijom dobivate vašeg osobnog trenera, a i vašu osobnu zabavu za svaki dan.

http://www.tenisice.hr/Nike/