Kategorije
Scena

Nova nogometna senzacija – Natalia Siwiec

Natalia Siwiec osvaja nogometne navijače

Po uzoru na Paragvajku Larissu Riquelme, koja je na svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi prije dvije godine osvojila svijet sa svojim dekolteom, Natalia Siwiec osvojila je nogometne navijače na ovogodišnjem europskom prvenstvu. Euro 2012 igrao se u Poljskoj i Ukrajini. Natalia Siwiec je po jednostavnom receptu uspjela pažnju novinara i medija općenito preusmjeriti na sebe. Sa svojim dubokim dekolteom bila je zapažena na mnogo utakmica europskog prvenstva i svojim koketiranjem s kamerama uspjela ostvariti svjetsku slavu.

 

Natalia Siwiec
Natalia Siwiec

Poljakinja je uspješna manekenka

U Poljskoj jako cijenjena i uspješna manekenka Natalia Siwiec će nakon europskog prvenstva u nogometu vjerojatno dobivati ponude iz cijelog svijeta. Doma je krasila naslovnice više časopisa i magazina već prije velike medijske prepoznatljivosti, pa stoga nije veliko pitanje hoće li se taj trend nastaviti. Natalia ima 28 godina i na tribinama je na vrlo suptilan način upozorila na sebe. Za razliku od Paragvajke, Natalia Siwiec nije bila toliko direktna sa svojim nastupom. Očito joj se taktika isplatila.

 

MODELKA NATALIA SIWIEC
MODELKA NATALIA SIWIEC

Loša vijest za obožavatelje

U jednom intervjuu za američki časopis Natalia Siwiec je razotkrila da se je nedavno tajno oženila u Las Vegasu. Loša vijest za one koji su se nadali osvojiti njeno srce, igra je završena. Kako sama kaže, ipak želi imati pravo veliko vjenčanje u bijeloj haljini i već se veseli planiranja ceremonije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *