Odlične terme, prekrasna Slovenija sij08

Oznake

Povezani postovi

Odlične terme, prekrasna Slovenija

Bilo ljeto ili zima – kad razmišljamo o tome, kamo bi mogli na uživanje, svi mi odmah u ruke uzimamo neke kataloge, u kojima se nalazi Austrija, Francuska i Italija. Sve to su države, koje zaista imaju prekrasna skijališta, hotele, wellnesse ali naravno, uz sve to idu i jako visoke cijene! Kad ljudi sve to primijete, jako brzo sve te kataloge zatvaraju i prestanu razmišljati o uživanju. Ali zašto? U našoj blizini se nalaze odlične terme i prekrasna Slovenija – dali ste to znali? Ova mala država može svakome od nas ponuditi jako puno toga – kupanje, prirodu, relaksaciju, saune i naravno puno toga drugoga, a da za sve to nećete platiti neke pretjerane novce!

Idemo za početak pojasniti, što zapravo imamo u mislima – jer je Zagreb nekako središte Hrvatske, možemo reći, da je iz Zagreba do Slovenije, točnije do Zreča svega kakav sat i pol vožnje. Zašto baš Zreče? Zato, jer se tamo nalazi sve to, što vam treba – terme, jedne najboljih u Sloveniji, koje će vam stvarno ponuditi sve što možete zamisliti. Ako ćete za početak krenuti na njihovu stranicu, najbolje vam je, da provjerite njihove vikend pakete – tamo dobivate kupanje, dobivate saune, masaže, dobivate odličan smještaj u njihovim kompleksima i na kraju krajeva dobivate i odličnu hranu, za koju su specijalizirani na tim područjima!

Sad kad znate, da imate praktički u vašoj blizini nešto tako kvalitetno, dali još uvijek razmišljate o državama, koje su tako skupa? Naravno da ne, a sad kad vam kažemo, da možete u Zreče tako po zimi, kao i ljeti, sve će ispasti još bolje. Ove terme se nalaze ispod Rogle, a to vam je jedno od boljih skijališta u Sloveniji. Naravno, tamo pored skijanja u ljetnim danima imate i prekrasnu prirodu, pa će tako to biti odlična destinacija za sve one, koji vole šetanje po šumama i mirnim putevima. Pa ako vam sve to nije dovoljno, onda ne znamo, što vam je!

Ovde