Kategorije
Lifestyle

Paintball Bohinj

Na paintball u Bohinj?

Da, paintball, adrenalinski sport, koji je sve više prisutan i kod nas, možete igrati i u prelijepom Bohinju. Paintball Bohinj bio je postavljen u svibnju 2011. godine i od onda oduševljava ljubitelje toga sporta. Samo u 2011 godini zabilježili su više od tisuću igraća. Kada dođete na ljetni ili zimski odmor u Bohinj, očekujete prelijepu prirodu i relaksaciju uz jezero ili na skijalištima. No, neki vole aktivno provoditi dopust pa se upute u planine, posude bicikl ili ode na rafting. Zašto ne bi probali i paintball?

Bohinj Paintball
Bohinj Paintball

Igra za razvijanje intuicije

Paintball nije agresivan sport. Baš obrnuto. Kod paintballa se opustimo i na kratko zaboravimo na svakodnevne probleme. Paintball Bohinj preporučuje taj sport i za razvijanje sposobnosti brzog razmišljanja i ekipnog rada. Brzo razmišljanje je jako bitno u kriznim situacijama, kada moramo brzo donositi prave odluke. Takvo iskustvo nam znači pomaže u svakodnevnom životu, kao na primjer na poslu. Bohinj je idealna lokacija za paintball. Nakon adrenalinske igre imate se priliku opustiti u bezbroj hotela i uživati u netaknutoj prirodi.

 

Više vrsta igre u paintballu

Paintball Bohinj nudi više vrsta igara na svojim poligonima. Jedna od njih se zove centralna zastavica, gdje se dvije ekipe takmiče, koja će prije pokupiti zastavicu i odnijeti je u svoju bazu. Postoji i igra na eliminaciju, i varijacije na igre sa zastavicom. Paintball Bohinj je za svakoga tko voli adrenalin, zabavu i dobro društvo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *