Patike za male pare – dali se ih isplati kupiti? srp16

Oznake

Povezani postovi

Patike za male pare – dali se ih isplati kupiti?

U zadnje vrijeme na tržištu se pojavljuje sve više proizvoda, kojima je bitno samo to, da nose najnižu cijenu na tržištu. Tako na primjer na svakome koraku možemo vidjeti, kako prodavači snize cijene, te na takav način žele privući nove potrošače. Kod mnogih proizvoda je tako, pa niti patike nisu iznimka. Pored velikih prodavača, koji ih prodaju za jako male pare, tu su i mnogi drugi načini, kako ljudi mogu kupiti vrlo jeftine stvari, a što je ovdje još zanimljivo, da mnogi od tih proizvoda nose jako poznata imena svjetsko poznatih proizvođača. Ali što mislite, kakva je zaista kvaliteta svih tih proizvoda?

Ako na primjer negdje vidite, da netko prodaje neki proizvod poznatog proizvođača, a njegova cijena je praktički dosta smiješna, onda morate znati, da sa njime nešto nije u redu – postoji mogućnost, da takav proizvod nije originalan ili možda čak, da je bio negdje ukraden. Tako vam je to sa niskim cijenama patika poznatih marki, a kako je sa svim ostalima, koje ne nose poznato ime, a njihova cijena je jako niska? Tamo vam je priča malo drugačija – ako vidite, da se u kojoj od trgovina ili preko interneta prodaje neka obuća, koja ima jako nisko cijenu, to vam može biti odmah odgovor, da je kvaliteta takvog proizvoda stvarno nikakva!

A što znači, ako je kvaliteta jako slaba? To vam znači, da ćete možda na te jeftine proizvode potrošiti više novca, nego bi mogli na one skupe. Nije vam jasno kako? Pa to vam ide tako, da ćete danas kupiti nešto jako jeftino, to ćete nositi tjedan ili dva i doći će do problema – takva obuća će vam zasmrdjeti, takva obuća će vam se raspasti, znači, nešto će sigurno biti lošeg sa njom. To sve onda dovodi do toga, da ćete morati kupiti opet nešto novo i tako opet jedno za drugim – a na kraju, kad sve to zbrojite, potrošit ćete više, nego bi potrošili, ako bi kupovali jedan put i to kvalitetno!

Više