Kategorije
Lifestyle

Pension Bohinj i ljetne aktivnosti

Pension Bohinj i vodeni sportovi

Pension Bohinj se nalazi u srcu bohinjske doline, koje veći dio spada u zaštićeni Triglavski narodni park. Zbog svoje vrhunske lokacije u neposrednoj blizini nude se sportske avanture, koje će oduševiti ovisnike od adrenalina. Ako ostajete barem par dana u Bohinju, obavezno morate probati rafting. Sava Bohinjka, prelijepa i čista rijeka, ima ugodan tok za rafting sve od početka proljeća pa do kraja jeseni. Zbog malo nižeg vodostaja ljeti se rafting izvodi s posebnim čamcima zvanim Avantura. Već je ime dosta značajno, zar ne?

Pension Bohinj
Pension Bohinj

Sportsko penjanje po stijenama

Jedan od najpopularnijih sportskih centara u Sloveniji nalazi se u Bohinju. Kada dođete na dopust u pension Bohinj, odmarajte i uživajte u prekrasnom miru i tišini, no, znajte da se u blizini nalazi sve što vam treba za zadovoljavanje sportskih potreba. U sportskom centru se nalazi jedna od najkvalitetnije izrađenih stijena za penjanje. Prilagođena je za i za početnike i za profesionalce, pa će svatko pronaći svoj najbolji smjer za penjanje.

Adrenalin i ekstremni sportovi

Kada poželite da vam srce zakuca malo brže i spremni ste na dozu adrenalina, onda je vrijeme da isprobate jednog od mnogih adrenalinskih sportova koje Bohinj nudi. Poletite padobranom, zmajem, pođite istraživati špilje, posjetite adrenalinski park ili se prepustite vodenim sportovima. No, znajte da se na kraju dana uvijek vratite u pension Bohinj, gdje vas čeka udoban krevet.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.