Kategorije
Lifestyle

Pension Bohinj u srcu prirode

Na odmor u pension Bohinj

Pension Bohinj se nalazi u mirnoj okolini Triglavskog narodnog parka i u neposrednoj blizini Bohinjskog jezera. Nudi prelijepi pogled na najviši vrh Slovenije, Triglav. Triglav je sa svojih 2864 m i najviši vrh na području bivše Jugoslavije. Pension Bohinj raspolaže s 54 kreveta u lijepo uređenim dvokrevetnim odnosno trokrevetnim sobama s tušem. Primjeren je za organizirane skupine ljudi, školske ekskurzije, pripreme sportaša i raznolike sastanke poduzetnika. Također se lokacija toplo preporučuje i kao mjesto za obiteljski ili individualni dopust.

Pension Bohinj
Pension Bohinj

U sklopu pensiona je i sportsko igralište

Pension Bohinj u svojoj ponudi nudi i vrhunski restoran s ljetnim vrtom u kojem možete uživati u pravoj slovenskoj kuhinji i odmoriti se uz velik izbor domaćih vina. Pobrinuto je i za aktivnije goste. U neposrednoj blizini nalazi se sportsko igralište, gdje možete sa svojim prijateljima odigrati igru košarke ili nogometa. Djeca mogu višak energije potrošiti u dječjem kutku, koji je posebno dizajniran, da se djeca zabavljaju na siguran način. Tako roditelji ne moraju brinuti i mogu se prepustiti uživanju u srcu prirode.

Oženite se u Bohinju

Ako tražite mjesto za proslavu rođendana ili se čak možda želite oženiti negdje u idiličnoj prirodi u narodnom parku, pension Bohinj će na vašu želju organizirati sve vrste svečanih događaja. Vrijeme koje ćete proživjeti v Bohinju ostat će vam u nezaboravnom i prelijepom sjećanju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.