Kategorije
Uncategorized

Pogodite što je to novog u Adidas shopu

Kakva je to povezanost Adidas shop-a i Apple, otkrit ćemo nešto kasnije, no prvo je red predstaviti veliku multikompaniju kao što je Apple. Američka tvrtka sa sjedištem u Kaliforniji, počela je djelovati tijekom 1970ih godina, a svoje uspje…

Kakva je to povezanost Adidas shop-a i Apple, otkrit ćemo nešto kasnije, no prvo je red predstaviti veliku multikompaniju kao što je Apple. Američka tvrtka sa sjedištem u Kaliforniji, počela je djelovati tijekom 1970ih godina, a svoje uspješno poslovanje nastavlja i danas. Izrazito izučeni stručnjaci svijet doslovno šokiraju svojim idejama, kreativnošću, inovativnošću te predvode računalnu industriju u svijetu. Do donedavno im je na čelu bio, veliki Steve Jobs, koji je početkom listopada, preminuo. Cijeli ga je svijet smatrao i smatra jednim od najvećih ljudi samim time što je sam osnovao Apple, napraveći računalo u svojoj garaži jabuka, po čemu se smatra da je po tome tvrtka i dobila ime.

Osim svim dostignuća koje je ova tvrtka dosegla, svakako jedno od najvećih i posljednjih iPad, čudo tehnologije koje je osvojilo svijet. Široj publici predstavljen u prvoj polovici 2010. godine, do kraja te iste godien bio je prodan u više od 14,8 miljuna primjeraka. Teško je reći što u svojim aplikacijama ovaj plod dugotrajnog rada, ne sadrži, jednostavno Vam zamijenjuje fotoaparat, mobitel, novine ili knjige. Glavna njegova prednost je težina i veličina te jednostavnost upotrebe pritiskom na ekran osljetljiv na dodir. Na sličnu ideju je početkom godine došao i Adidas. Naime, svoje je Adidas shop-ove opremio ekranima vrlo sličnima iPad-u, imena adiVERSE 3D koji Vam kupnju pretvaraju u pravu avanturu.

Putem njih u Adidas shop-ovima odabirete model, boju, veličinu željenih tenisica, sami provjeravate da li ih imaju u zalihama, cijenu, karakteristike, pa čak i komentare zadovoljnih ili nezadovoljnih kupaca. Vrlo interesantan korak koji je privikuao znatiželjnike koji su bili očarani novim izgledom i idejom budućih poslovnica. Na Vama je da prosudite da li je to isključivo pozitivno jer da li je dobro što će tehnologija i „roboti“ zamijeniti posao čovjeka?!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.