Kategorije
Turizam

Pripremite se za ljeto uz flaminga na napuhavanje

Ljeto nam je svakim danom sve bliže, a samim time približavaju nam se i godišnji odmori. Bez obzira planirate li se ove godine odmarati na moru, jezeru ili bazenu, dobar luftić nikad nije naodmet! Još od prošle sezone, oduševljavaju nas razni simpatični i kreativni luftići, a jedan od najpopularnijih upravo je upečatljivi ružičasti flamingo!

Simpatičan i upečatljiv

Flamingo na napuhavanje već je prošle godine postao glavni simbol ljeta i razbibrige na odmoru! Gotovo neizbježan dodatak za odmaranje na moru kao stvoren je za plutanje po pučini ili pak uživanje na bazenu. Može ga se pronaći u gotovo svim dimenzijama – od malih flaminga na kojima uživati mogu najmlađi članovi obitelji pa sve do onih na kojima se istovremeno može odmarati više ljudi. Flamingo na napuhavanje odličan je dodatak za igru s kojim ćete zasigurno biti u centru pozornosti. Ako pak uživate u fotografiranju, flamingo na napuhavanje nezaobilazan je dodatak koji plijeni pozornost i odlično izgleda na slikama. Priziva pravi osjećaj odmora i opuštanja koji uvijek povezujemo s ljetom, a kada ga ispušete lako ga je pospremiti za iduću sezonu.

U ružičastom motivu

Osim što svoj flamingo na napuhavanje možete koristiti kao luftić za plutanje, on se sve češće koristi i kao dodatni prostor za sjedenje na suhom. Jedino za što se trebate pobrinuti je da nije nije direktno izložen oštrim predmetima poput kamenčića ili grančica koje bi ga mogle probušiti. Ako već imate veliki model, kolekciju možete nadopuniti i umanjenim verzijama stvorenim kako bi pridržavale vaše piće. Mali flamingo na napuhavanje malo je veći od podloška za čašu, a umjesto prostora za sjedenje u sredini ima rupu u koju možete staviti svoju čašu ili limenku. Sve što vam nakon toga preostaje je da pazite kako baš beba-flamingo na napuhavanje ne bi pobjegao s vašim pićem! Provjerite ponudo na web stranici www.hervis.si.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *