Kategorije
Uncategorized

Radničke cipele za profesionalnu upotrebu

Cipele su dio radničke opreme Za mnoge radnike je dobar par cipela podjednako bitan dio opreme kao alat koji koriste kod svog posla. Baš kao što postoji mnogo različitih obrta, postoji i nekoliko stilova radničkih cipela, od kojih su mnoge dizajni…

Cipele su dio radničke opreme

Za mnoge radnike je dobar par cipela podjednako bitan dio opreme kao alat koji koriste kod svog posla. Baš kao što postoji mnogo različitih obrta, postoji i nekoliko stilova radničkih cipela, od kojih su mnoge dizajnirane za specifično radno okruženje. Oni koji rade u opasnim uvjetima, gdje postoji mogućnost da im na nogu padne neki teški predmet ili opasnost da ih strese struja, znaju da dobre radničke cipele spašavaju živote.

cipele

Cipele prilagođene opasnosti

Postoji nekoliko popularnih stilova radničkih cipela. Većina je prilagođena okolini i opasnostima kojima su cipele i njihov vlasnik ispostavljeni. Kada se radničke cipele upotrebljavaju u vlažnoj ili mokroj okolini moraju biti vodootporne, kako bi vaše noge održale suhim. Sigurnost pred padanjem teških predmeta vam nude cipele koje imaju čelikom ojačan prednji dio. Postoji i zaštita pred strujom. Cipele koje štite od opasnosti struje izolirane su i nude osnovnu zaštitu sve do napona od 600 volti. Na skliskom terenu nabavite radničke cipele koje imaju potplat izrađen od posebnih materijala, koji osiguravaju dobro prianjanje na mokroj, pa čak i masnoj podlozi.

 

Odabir materijala

Ako većinu vremena radite u zatvorenom prostoru ili na toplom, možda je pametnije da odaberete cipele izrađene od kombinacije kože i prozračnih najlonskih materijala. Kombinirane radničke cipele su manje otporne na vodu ali imaju druge atribute kao što su fleksibilnost, prozračnost i mala težina. Noge će vam biti zahvalne. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.