Kategorije
Obuća

Salomon revolucionarna novost

Proizvađači sportske opreme svake godine na tržiše lansiraju novosti, koje so razvili u svojim tvornicama i laboratorijima. Upravo na takav način Salomon je na tržište poslao tehnologiju, koju je nazvao S-Lab Sense i koja je napravljena i prilagođena za najbolje trkače na svjetu. Salomon je ovu novu obuću razvijao sa trkačima poput Kiliana Jorneta, koji je jedan od najboljih brdskih trkača na svijetu i koji na svojim nogama ima uvjek zadnje proizvode ove tvrtke, a na sebi isto tako svu obuču, koja je napravljena po zadnjim trendovima i iz najboljih materiala.
Kod Salomona su sa novom obućom S-Lab Sense željeli napraviti nešto novo, pa su tako počeli proučavati kako trče najbolji trkači na razgibanim terenima. Kroz mnoge analize i študije za vidjeti je, da trkači sve više trče po prstima i na obući tako dolazi do največeg pritiska na prednjem dijelu, pa su tako morali kod Salomona napraviti obuću, koja če biti ojačana tamo gdje je to najbitnije i kako če ta ista obuća izdržati sve napore i uvjete u kojim se najbolji trkači nađu – takvi uvjeti su snijeg, blato, kamenje i mnogi drugi ekstremni tereni, koji od trkača traže maksimalnu koncentraciju, jačinu u nogama i svakako dobar i izpopunjen korak u nogama.
Sa razvojem ove nove tehnologije, Salomon je uz pomoč Kiliana Jorneta razvio obuću, koja nudi trkaču mogučnost, da mu noga odlično sijedne u tenisicu, da može zbog odličnog i laganog podplata osjetiti podlogu po kojoj trči i da uz sve ekstremne uvjete njegove noge ostaju suhe i ne oštečene zbog mraza, vode, blata ili drugih ekstremnih vremenskih događaja. Salomon je na takav način proizveo jednu od najboljih obuća, koju može trkač za brdske utrke zamisliti – razvili su nešto novo, nešto takvo, što konkurencija još nema i što konkurencija još neko vrijeme neče razviti na takvom nivoju, kao što je to njima uspijelo sa tim zadnjim revolucionarnim proizvodom.

Više informacija