Salomon tenisice odlikuje kvaliteta i udobnost lip30

Oznake

Povezani postovi

Salomon tenisice odlikuje kvaliteta i udobnost

Zadnjih nekoliko godina, postojalo je nekoliko marki tenisica koje su bile prepoznatljive te kao takve vrlo česti odabir kupaca, kao npr. Nike, Reebok, Adidas i sl. No, vrlo brzo su se u tom elitnom društvu našle i Salomon tenisice.
Vrste Salomon tenisica
Salomon tenisice dostupne su u 4 različite varijante. To su tenisice za trčanje, pješaćenje, planinarenje i tenisice za zimu. Sve imaju određeni prepoznatljivi dizajn pa ćete vrlo lako, pogledom na više različitih tenisica, prepoznati Salomon tenisice.
Salomon tenisice dolaze u modelima za muškarce, žene i djecu. Za muškarce i žene nude se sve četiri ranije spomenute varijante tenisica, dok za djecu nise dostupne one za planirenje.
Karakteristike Salomon tenisica
Jedna od glavnih karakteristika koju imaju Salomon tenisice su posebna vrsta vezica koje se nalaze na svim modelima. Radi se o vezicama izrađenim od aramidnog vlakna ili popularnijeg naziva kevlar. Za one koji nisu upućeni, radi se o materijalu koju se koristi pri izradi neprobojnh prsluka(pancirki). Ta činjenica dovoljno govori u prilog tome koliko su te vezice čvrste. No, ove vezice, osim izuzetno čvrstog materijala od kojeg su napravljene, imaju još jednu unikatnu karakteristiku. Naime, one se ne vežu na klasičan način kao što je to slučaj kod drugih tipova tenisica. Salomon tenisice već imaju provedene vezice koje su zapravo jedan neprekidni dio. Nakon kupovine, sve što je potrebno je podesiti zategnutost vezica kako bi bile prilagođene u potpunosti vašem stopalu. Budući da su mnogi navikli na klasične vezice koje se moraju vezati, u početku im ovakav način vezanja djeluje zbunjujuće. No, to je vrlo jednostavna radnja i jako brzo ćete ju savladati.
Osim vezica, Salomon tenisice odlikuje i kvalitetna izrada svih ostalih dijelova. Potplata tenisica i sama površina prilagođene su namjeni tenisica, odnosno razlikuju se ovisno jesu li Salomon tenisice namijenjene trčanju, planirenju, itd.

Veče