Kategorije
Sci-Tech

Samsung dual SIM za poslovne ljude

Dva telefona ili Samsung dual SIM

Često se dogodi, da po džepovima nosite dva telefona. Jedan vaš privatni, a drugi službeni. Neki se službenog telefona povesele, pošto im poduzeće plača račune i za privatne razgovore i potrošnju megabajta, drugi pak ne vole imati službeni telefon jer su tako neprestano dostupni za potrebe posla. Još jedan minus je nošenje dviju telefona po đepovima, što uništava hlače i zove po zatezanju pojasa. No, rješenje je Samsung dual SIM, mobilni telefonski uređaj, koji je Samsung izradio baš za te slučajeve. Jedan mobilni telefon, dvije SIM kartice.

Samsung Dual Sim
Samsung Dual Sim

Dual SIM  već od 2000. godine

Ideja o mobilnom telefonu s dvije SIM kartice uopće nije nova. Finski poduzeće koje se bavi izradom mobilnih telefona zvano Benefon, izradilo je telefon koji djeluje na dual SIM principu već davne 2000. godine.  Model se zvao Benefon Twin. Kasnije je neko Kinesko poduzeće na tržište lansiralo telefon s mogućnošću primanja čak tri SIM kartice. Model se zvao Akai Trio, no, nije se najbolje zapisao kod kupaca. Izgleda da je dual SIM potpuno dovoljan koncept. Stoga je u utrku uskočio i Samsung i počeo izrađivati Samsung dual SIM telefone.

 

Dual SIM jednostavan je za uporabu

Samsung dual SIM telefoni imaju mogućnost automatskog prelaženja iz jedne SIM kartice na drugu, znači po potrebi. Kada vas zovu iz posla ili privatno javljate se na istome telefonu, bez pretjeranih pritiskanja gumba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *