Kategorije
Sport

Scott Jurek i Brooks

Mnogi od nas trče zboge sebe, trče da bih svoje tijelo održali u dobroj kondiciji, a opet neki drugi trče zbog velikih rezultata i postignuča u svijetu trčanja. Jedan takvih, koji je u trkačem svijetu postigao mnogo je Scott Jurek, kojemu je sponzor bio baš svijetsko poznati Brooks. Scott je poznat po tome, da je sedam puta pobjedio jednog od najtežih ultramaratona na svijetu Western States Endurance Run, nekoliko pute je pobjedio i grčki Spartatlon i još nekih drugih velikih trka, koje če za uvijek ostati u svijetu trčanja zapamčene kao največe. Sve to, šta je Scott Jurek ustvario nebih nikako mogao sam, pa su zato pored njega uvjek stajale velike ekipe, a dio te ekipe bio je i sponzor Brooks, koji ga je zalagao sa uvjek dobrim i kvalitetnim stvarima.
Ako Scott Jurek nebih imao Brooksa za sponzora, njegovo trčanje bih svakako bilo mnogo teže. Skupa sa njima je razvijao trkaču opremu, koja je odgovarala njegovim nogama, skupa su razvijali materiale, koji su se u najtežim okolinama ponašali najbolje i na kraju krajeva, sve te stvari, su nakon toga prenesli u masovnu proizvodnju, kako bih sve trkače svijeta mogli zadovoljiti baš sa onim, šta jim treba, kako bih mogli trčati lakše, bolje i dulje. Kod Brooksa su tako dobili u svoj tim čovjeka, koji je bio veliki znalac i koji je pomogao njima, da su postali poznati kao što su danas, a svakako su i oni u zamjenu pomogli njemu na njegovom čudesnom trkačkom putu.
Trčati duge ultramaratone nije lako, to je Scott Jurek dokazao na mnogim svojim trkama, ali zbog obuče i opreme Brooks, njegove pobjede bile so nekoliko lakše. Oprema na vama je uvjek i svugdje vrlo bitna, jer zbog nje možete se osječati bolje, lakše i udobnije, pa čete tako moči od svoga tijela iznuditi još više. Brooks ja svijetsko poznata marka, pa zato isprobajte je i upoznajte, sigurno vam nikad neče biti žao, kao i što to nikad nije bilo Scottu Jureku.

http://www.tenisice.hr/