Oznake

Povezani postovi

Selite se? Trebat će vam ormari, pluta i dobra volja!

Koliko vam je godina? Dvadeset? Trideset? Ili još više? Nema veze, prije ili kasnije svatko od nas se jednom seli – oni najmlađi tada, kad kupe novi stan i moraju se useliti u njega, oni nekoliko stariji možda se iz unajmljenog stana sele u kuću, a još stariji se možda sele, jer su se već rastali i moraju svaki na svoj kraj – nema veze zašto, važno je kako. Znači, kad jednom dođete do toga, da morate početi pakirati torbe, važno vam je samo, kako sređen je stan ili kuća u koju idete. Ako imate sve na mjestu i morate samo još raspakirati kofere, super, ako pak morate postaviti i opremiti sve na novo, sve skupa će biti malo teže i trebat će vam više vremena!

Ne znate gdje početi? Pa sigurno vam je najbolje, da počnete od podova, koje morate ugraditi u vaš novi dom, ako ih još nemate. Naš je prijedlog, da odaberete plutu, jer ona je ekološka, ona je jeftina i jako kvalitetna – možete je praktički postaviti svugdje gdje poželite, osim u kupaonu – vlaga na nju ne bi baš najbolje utjecala. Ako idemo dalje, nakon dobrih podova, potrebna vam je još ostala oprema – ormari, stolovi, postelja, kauč, televizija i puno toga drugoga. Ako već sve to imate, onda super, ako nemate, onda morate znati, da će vas sve skupa drago stajati.

Proći će neko vrijeme, kad sve to sredite, ali kad će jednom biti kraj, moći ćete uživati u svemu novomu – vidjet ćete, kako udobna je pluta, kad hodate po njoj, uživati u gledanju televizije na novom kauču i udobno spavati na novoj postelji. Znači, stisnite zube za neko vrijeme, da se srede sve stvari na svoje mjesto, da bi mogli nakon toga uživati sami, ili u dvoje ili sa svima onima, koji će vam doći svaki dan u posjetu – takva druženja u novom domu su najljepša!