Kategorije
Uncategorized

Sportska odjeća i obuća u Nike outletima

Vodeći svjetski proizvođač i dobavljač sportske odjeće i obuće Nike, u svojoj raznolikoj ponudi ima i veliki broj outleta po cijelome Svijetu, u kojima možete uživati u kupovini jeftinijih proizvoda. Nike svoju tradiciju gradi od 1964 godine, kada…

Vodeći svjetski proizvođač i dobavljač sportske odjeće i obuće Nike, u svojoj raznolikoj ponudi ima i veliki broj outleta po cijelome Svijetu, u kojima možete uživati u kupovini jeftinijih proizvoda. Nike svoju tradiciju gradi od 1964 godine, kada je i službeno osnovan. Njegov najveći konkurent je svakako Adidas, ali i mnogi drugi koji ga pokušavaju dostići. No, svi ga mogu uzeti samo kao primjer pravilnog poslovanja te što je moguće dostići zahvaljujući kvalitetnom marketingu i sposobnim managerima koji upravljaju njime. Nike outleti im donose veliku zaradu, jer time si osiguraju prodaju prošlih kolekcija po nižim cijenama, a mnogi potrošači masovno iskoriste takve ponude.

Nike  „Just do it“ 

Nike_wmns_six

U posebno opremljenim Nike outletima možete pronaći najkvalitetnije sportske artikle, počevši od ponude posebno specijaliziranih kolekcija Nike Pro, Nike Golf, Nike +, Nike Skateboarding te Air Jordan. Brendovi koji su također u ponudi, a djeluju u sklopu Nike-a, jesu Hurley International, Cole Haan, Converse i Umbro. Njihova se kvaliteta temelji na posebno izrađenoj obući od finih materijala te savršene sportske udobnosti tenisica, koje su svojom izradom premašile svih te su dovedene do savšenstva. Mnogi sportaši koriste upravo ovaj brend tijekom svojim natjecanja, te je tako osnovna misao Nike-a „Just do it“, mnogima izvor inspiracije, motivacije i nadahnuća za daljnje vrhunske uspjehe.

 U Nike outletima gdje ćete pronaći sve ..

Nike_outlet_hrvatska

Ako niste upoznati sa sportskim brendovima, a približava vam se kupovina sportske odjeće, svakako nek vaš prvi izbor bude Nike, i to u Nike outletima gdje ćete pronaći sve za vas i vašu obitelj. Udobnost, sigurnost, originalnost te osjećaj poletnosti i zaigranosti, zasigurno će vas preplaviti prilikom nošenja njihovih jedinstvenih proizvoda.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.