Kategorije
Sport

Crocs za djecu

Životinje i drugi likovi na obuči Crocs, če vašu djecu pripremiti do toga, da redovito nose ove lagane, vrhunske i vrlo kvalitetne natikače – http://www.tenisice.hr/. Djeca če jih zavoljeti jer jih mogu nači u različitim bojama, tako za curice u ruznim, kao i za dječake u crnim i modrim bojama. Ovo je obuča, koju vaša djeca mogu vrlo brzu obuti, jer imaju sistem obuvanja, koji je jako jednostavan i djeca ga vrlo brzo prokuže i zavole. Trenutak ili dva je potreban i vaša djeca če iz bosih nogu doči do vrhunske obuče na svojim nogama.

Crocsice so među djecom vrlo omiljene jer imajo pored svojih različitih boja, zanimljivih likova i udobnosti, isto vrlo zanimljivo ime. Djeca ga vrlo brzo shvate i prihvate, pa se je tako među djecom vrlo brzo ova obuća primila i djeca je rado nose kod kuče, u školu, kad se igraju na igralištu, pa isto tako na plaži poljeti i u moru kad se kupaju. Sa Crocsicama djeca mogu trčati, se igrati i biti živa, jer ova obuća ima malen pasič, koji jih fiksira djeci na nogu i tako jim omogučava veselje u prirodi i njihovom domu.

Zbog svega ovoga što smo nabrojili, Crocs obuća je vrlo omiljena kod djece, pa je posljedično isto dobro prihvačena i kot njihovih roditelja, jer mogu na vrlo jednostavan način svojoj djeci priuštiti lakoču kretanja, ljepu obuću pa i sigurnost u koraku, koja je za zdravlje naše djece vrlo bitna. Svaki roditelj uvjek če napraviti sve za svoje djete, pa če mu tako i vrlo rado kupiti obuću, koju ču njihova djeca vrlo rado nositi i u njoj uživati.

Kategorije
Sport

Crocs sa vama uz more

Vručina, ljeto, more, kupače gačice i kupači kostimi, treba vam još samo neka dobra obuća sa kojom čete moči hodati po plaži, poči u more i u ljetu maksimalno uživati. Obuća Crocs je jedna od naudobnijih obuća, koja je u posljednjim godinama stigla na naše tržište. Vrlo je lagana, napravljena je od najkvalitetnijih materiala, koji če vašim nogama nuditi udobnost i lagano kretanje, a možemo jih nači u različitim, šarenim bojama, pa ih je tako moguče kombinirati sa različitim artiklima vaše obuke.

Kad pođete na obalu, odlučite se, da čete vaše vruče dane provesti uz more, onda su obavezna oprema, koju trebate uz vas Crocsice. Sa njima možete vrlo jednostavno hodati po svim mogučim terenima koje čete sresti uz more na obali. Vrlo dobro se ponašaju na pijesku, odlično se sa njimi hoda po kamenju, pa i skalovito područje je za ovu obuću jednostavno za prohodati. Tako je praktički moguče reči, da so Crocsi spremni za sve krajeve svijeta i sve vrste terena.

Crvena i bijela, modra i crna, žuta i mnoge druge boje Crocs obuče bit če sa vam svugdje i ljepo če se kombinirati sa vašim kupačim gačicama i kupačim kostimom, ali što je najbitnije, sa njima čete moči prohodati kilometre i kilometre a one če vam još uvjek nuditi lagan korak i mnogo užitaka. Pa zato kad krečete na odmor uz more, nek bude ova obuća onaj najbitniji dio opreme, koju čete ponesti sa sobom, da čete moči maksimalno uživati.

Kategorije
Sport

Crocs obuću preporučuju i doktori?

Crocs obuću mnogi zagovaraju kao zdravu za noge

Crocs obuća, klompe raznolikih boja koje mnogi ne uvrštavaju među modele obuće posljednjeg krika mode, mnogim ljudima su se zavukle pod kožu. Obožavatelji Crocs obuće svi po redu tvrde kako su Crocsice jako udobne i lagane, no neki čak tvrde, da imaju zdravstvene blagodati. Dok se oko udobnosti vjerojatno slažemo skoro svi, nismo toliko složni kad se radi o medicinskim atributima. Poduzeće Crocs ne tvrdi ništa slično, no obožavatelji su krenuli taj mit širiti dalje.

Crocs Obuća
Crocs Obuća

Povijest poduzeća Crocs

U 2002. godini poduzeće je nastalo s namjerom proizvodnje obuće za brodsku upotrebu, pošto ima materijal iz kojeg su Crocs klompe izrađene svojstva koja omogućavaju hodanje po mokrim površinama bez klizanja. Pjena nazvana Croslite je zaštićena sa strane poduzeća. Crocs je također imao u vidu udobnost, pa je tako stvorio model koji ugodno djeluje na ozlijeđena stopala i na ljude s problemima stopala općenito.

A što kažu doktori?

Neki doktori čak preporučuju Crocs obući svojim pacijentima, koji imaju problema sa stopalima. Pošto su Crocsice jako lagane i ostavljaju puno prostora za prste na nogama idealne su za takve pacijente. Kako dobro štite stopalo pred udarcima jako su primjerene za pacijente s dijabetesom. Kako god bilo, gotovo svi doktori se slažu, da je Crocs obuća bolja od običnih šlapa, pošto nudi bolju potporu stopalima i bolje ih zaštiti od ozljeda.

Kategorije
Sport

Obuća Crocs za vruće ljetne dane

Crocs misli na vas i ljeti

Za vruće ljetne dane Crocs je pripremio posebnu kolekciju koja će vam olakšati korak i napraviti ga udobnijim. Poduzeće obećava, da ćete vaše noge osloboditi suvišne težine s novim materijalom, kojeg su razvili s namjerom da nam ponude najlaganiji i najudobniji materijal ikada. Radi se o posebnom ultra laganom materijalu će Crocs upotrebljavati u skoro svim sljedećim modelima. Svaki model nudi klasičan izgled i unikatan način izrade, a prosječan muški model obuće teži samo 200 grama. Obuću te težine jedva ćete osjećati na nogama. U poduzeću Crocs se jako ponose na činjenicu da je njihova obuća usprkos lakoći i udobnosti jako čvrsto izgrađena i izdržljiva.

 

Crocs
Crocs

Crocsice i s vezicama

Crocs od nedavno nudi i obuću koja nekoliko odudara od njihovih prijašnjih modela. Kako bi neke svojih modela približili svakodnevnoj obući i tako primamili nove kupce, odlučili su izraditi crocsice s vezicama. Modela ima već jako puno, pa ćete zasigurno pronaći neki koji vam se sviđa. Crocs proizvodi tako zatvorene modele, kako i one otvorenog tipa za ljeto, kada vam je vruće na svakom koraku. Kupci su ideju crocsica s vezicama brzo prihvatili i modeli toga tipa već su stekli visoku popularnost.

Materijal i izrada su ključni

Potplat Crocs modela je jednostavan. Radi se o udobnom Croslite materijalu, kojeg Crocs upotrebljava od samog početka svog poslovanja. Gornji dio se razlikuje od modela do modela no kvalitetna izrada je ona koja Crocs podiže među najbolje proizvođače obuće.