Kategorije
Sci-Tech

Flip cover i S-View flip cover za Samsung Galaxy S4

U našem web shopu Becool, možete pronaći jedinstvene i stilsko dovršene flip covere, to jest preklopne torbice za zaštitu vašeg Samsung Galaxy S4 telefona. Nudimo vam dvije vrste torbica, Flip cover i S-view flip cover.

Flip cover ili preklopna torbica štiti vaš dragocjeni Samsung Galaxy S4 pred udarcima, ogrebotinama, prašinom, prstnim otiscima i pred svim ostalim što bi moglo da ošteti vaš Galaxy S4. Napravljena je iz izdržljivog i stilsko dovršenog materijala, koji ne samo da vam daje vrhunski izgled vašem dragocjenom telefonu, nego vam nudi i vrhunsku kvalitetu. Flip cover možete kupiti u sedam različitih boja, tako da će se sigurno pronaći prava boja za vaš telefon. Montaža je jednostavna i lagana, samo stavite vaš telefon unutra i već je zaštićen. U svakom trenutku možete jednostavno i neometano upotrijebiti tipke i ostale priključke sa vanjske strane vašeg telefona. Cijena je jako povoljna, za ovakvu izdržljivu i kvalitetnu preklopnu torbicu.

Za naprednije korisnike Samsung Galaxy S4 je napravljena posebna preklopna torbica S-View flip cover, koja ima stilsko savršen izrez, kroz kojeg uvijek možete pratiti ključne informacije na ekranu vašeg telefona. Pratiti možete od datuma, sata, neodgovorenih poziva, poruka, stanje baterije i još mnogo drugih funkcija, koje vam pokazuje, bez da bi morali preklapati torbicu. I ova preklopna torbica je napravljena iz vrhunskih materijala, a pored toga je naravno i stilsko dovršena, tako da zadovolji svakog zahtjevnog kupca. I S-view flip cover možete kupiti u različitim bojama, tako da će sigurno svako pronaći nešto za svoj stil. Kao i što Flip cover štiti mobitel pred udarcima, prašinom i ogrebotinama, tako također i S-View flip cover će zaštititi vaš mobitel pred svim tim. Montaža je naravno jednostavna i lagana, koju možete obaviti u roku od par sekundi, a upotreba vanjskih tipki jako jednostavna i dostupna. Gledajući sve funkcije i vrhunsku kvalitetu što vam je S-View flip cover nudi, je cijena jako povoljna.

Kategorije
Multimedija

Samsung S2 zacrtao smjernice razvoja

Razvoj mobilne tehnologije i Samsung S2

Kada je Samsung lansirao svoj model Samsung Galaxy S, ozbiljno je ugrozio Appleovu hegemoniju na tržištu tako zvanih pametnih telefona. U više pogledima čak je nadmašio iPhone i pokazao svijetu, da se Samsung svakako ne predaje u borbi za udio tržišta pametnih telefona. Kada je izašao Samsung S2, također nazvan Galaxy samo novije generacije, mnogi poznavaoci su ga smatrali najboljim telefonom ikada. Apple se je morao u to vrijeme dodatno potruditi i na tržište izbaciti svoj novi iPhone, koji prema mnogima nije bio puno bolji od Samsung S2, po nekima je bio čak i lošiji.

 

Rivalstvo između Apple-a i Samsung-a
Rivalstvo između Apple-a i Samsung-a

Rivalstvo između Apple-a i Samsung-a

Utrka između te dvojice nije nova i vuče se već godinama. Ništa čudno znači, da se te dvije tvrtke neprestano susreću na raznim sudovima i parnicama. Proizvodi kakav je Samsung S2 ili Appleov iPhone prođu kroz niz testiranja i pregleda ne bi li se ustanovilo da je neki patent jednoga bio upotrijebljen kod izrade drugog. Jedna najpoznatijih sudskih bitaka vodila se zbog Samsungove tablice Galaxy Tab, za koji Apple tvrdi da je kopija iPad-a. Kako bilo da bilo, sličnosti među proizvodima će uvijek postojati, no, treba je paziti i na zaštitu intelektualnog vlasništva.

 

Tko voli neka izvoli

Uvijek će se naći netko tko više voli Samsung S2 ili iPhone. Svatko zagovara svoga favorita i argumentira zašto je neki od njih bolji od drugoga. Na kraju, oba su još uvijek samo mobiteli.

Kategorije
Sci-Tech

Samsung dual SIM za poslovne ljude

Dva telefona ili Samsung dual SIM

Često se dogodi, da po džepovima nosite dva telefona. Jedan vaš privatni, a drugi službeni. Neki se službenog telefona povesele, pošto im poduzeće plača račune i za privatne razgovore i potrošnju megabajta, drugi pak ne vole imati službeni telefon jer su tako neprestano dostupni za potrebe posla. Još jedan minus je nošenje dviju telefona po đepovima, što uništava hlače i zove po zatezanju pojasa. No, rješenje je Samsung dual SIM, mobilni telefonski uređaj, koji je Samsung izradio baš za te slučajeve. Jedan mobilni telefon, dvije SIM kartice.

Samsung Dual Sim
Samsung Dual Sim

Dual SIM  već od 2000. godine

Ideja o mobilnom telefonu s dvije SIM kartice uopće nije nova. Finski poduzeće koje se bavi izradom mobilnih telefona zvano Benefon, izradilo je telefon koji djeluje na dual SIM principu već davne 2000. godine.  Model se zvao Benefon Twin. Kasnije je neko Kinesko poduzeće na tržište lansiralo telefon s mogućnošću primanja čak tri SIM kartice. Model se zvao Akai Trio, no, nije se najbolje zapisao kod kupaca. Izgleda da je dual SIM potpuno dovoljan koncept. Stoga je u utrku uskočio i Samsung i počeo izrađivati Samsung dual SIM telefone.

 

Dual SIM jednostavan je za uporabu

Samsung dual SIM telefoni imaju mogućnost automatskog prelaženja iz jedne SIM kartice na drugu, znači po potrebi. Kada vas zovu iz posla ili privatno javljate se na istome telefonu, bez pretjeranih pritiskanja gumba.