Oznake

Povezani postovi

Tajne koje skriva optimizacija web stranica – znate ih?

Kao kod svake druge stvari, tako i optimizacija web stranica ima neke tajne, koje vam neće baš svatko otkriti? Pitate se zašto? Jednostavno zato, jer ako bi vam otkrili sve tajne, imat čete bolju stranicu od njih, a to će značiti, da ćete u Google tražilici biti na boljim pozicijama, a to će opet značiti, da će onaj, tko vam je otkrio tajnu, dobiti manje posjetitelja na stranicu nego vi, koji ste od njega učili. Sada razumijete? Ali ipak, baš zbog takvih stvari, smo ovdje mi i naši sljedeći redovi, da vam otkrijemo tajne, koje do danas možda još niste znali, da uz njih postanete bolji i da bi vaša stranica bila što više u Googlu. Krenimo redom!

Prva tajna, koju morate obavezno znati je, da mora vaša stranica biti što brža, ako nije, Google je neće obožavati. Da bi to postigli, morate je srediti „on-site“, a pored toga, jako je bitno i to, na kojem serveru se vam stranica nalazi – on mora biti kvalitetan i što je jako važno, brz! Odmah nakon brzine, ovdje su prave ključne riječi, koje morate na početku odabrati, ako to nećete napraviti, možda će vam se desiti, da ćete stranicu optimizirati dobro, ali sa njom nećete nigdje doći, jer postoji konkurencija, koja je još bolja od vas. Pa eto, pretražite što ljudi traže i kako su dobri konkurenti na tim riječima, kad to imate, tek onda se počinje ono pravo!

Kad imate brzinu i kad imate ključne riječi, onda morate krenuti na sadržaj na stranici – on mora biti kvalitetan, svijež, uvijek se tamo mora nalaziti nešto novo. Pišite članke, objavljujte slike i video zapise, budite zanimljivi ljudima, koji vas prate, jer jedino tako će se vračati na vašu stranicu i jedino tako će uvijek na njoj naći nešto za sebe! A kad jednom imate sve ovo, onda je ovdje još ono, što mnogi misle, da je već umrlo, kad govorimo o optimizaciji web stranica – a to su backlinki! Bez njih ne možete, bez njih ne smijete, jer sva pretraživanja do sada su pokazala, da su oni još uvijek jako bitni i da jako pozitivno utječu na uvrštavanje stranica u Google tražilici. Eto, sada znate sve ove tajne, krenite na posao, da bi već sutra bili jednu poziciju više!

Više