Kategorije
Obuća

Tenis patike morate dobro odabrati

Reketi, loptice, torba, majice i tenis patike su oprema, koja če vam trebati, kako bih na teniskim terenima izgledali kao pravi tenisač, i kako bih mogli igrati ovu igru, koja miljunima po svjetu daje priliku, da naprave nešto za svoje tjelo. Pored reketa, su patike jedan od najbitnijih djelova opreme, gdje je jako bitno, da odaberemo takve, koje če nama na različitim podlogama najbolje služiti. Ako nemate svog osnovnog znanja, onda vam je na internetu (http://www.tenisice.hr) mnogo zapisanoga, kako bih mogli odabrati dobro i pravilno obuću za vas.

Kad birate tenis patiku, onda je jako bitno da znate, kakav podplat je potreban za kakvu podlogu. Ako nečete odabrati prave patike, može se vam dogoditi, da na lešu nečete imate dobar oprijem i klizat če vam se, a na betonu, če se vaš podplat previše ljepiti i nečete moči odklizavati. Takav nepravilan odabir tenis patika može donjeti mnoge povrede na vašim gležnjevima ili na drugim djelovima nogu, što za vašu tenišku karijeru svakako nije najbolje.

Niso samo povrede ono, što vam mogu donjeti tenis patike, ako ne odaberete prave. U ponudi imate danas jako puno različitih proizvađača, koji rade lakše i teže patike.  Trebate provjeriti ponudbu i na http://www.tenisice.hr/Nike/. Jasno je, ako čete odabrati lakše, da če vaše kretanje biti brže, lakše i bolje, pa čete tako moči lažje poentirati i pobječivati. Stoga nikad nemojte kupovati proizvode na pamet, pročitajte sve što morate znai o opremi za tenis, tek onda nabavite ono, što je najbitnije, da čete moči na terenu dati sve od sebe, do zadnjeg atoma snage.