Terme su raj za ljubitelje wellnessa kol26

Oznake

Povezani postovi

Terme su raj za ljubitelje wellnessa

Iako se danas otvara sve više wellness centara u kojima se nudi jako mnogo različitih usluga, mnogi još uvijek wellness poistovjećuju s termama. A to i nije daleko od istine. Terme nude mnogobrojne bazene u kojima se ljudi mogu zabavljati u upuštati, a ujedno se mogu koristiti i raznim wellness uslugama. Wellness u Sloveniji također nije izuzetak te mnogi posjećuju razne terme u potrazi za svojim komadićem raja. A kada je riječ o termama koje nude jako velik asortiman usluga, onda su to svakako terme Zreče.

Wellness ponuda termi Zreče

Wellness u Sloveniji ćete odlično doživjeti posjetite li terme Zreče. To je ujedno i omiljena destinacija mnogima skijašima budući da se nalazi vrlo blizu popularnog skijališta Rogle. Najveći dio ovih termi čine bazeni koji zauzimaju čak 1600 m2. Nalaze se u unutrašnjem i vanjskom dijelom zbog čega se u njima može uživati tijekom cijele godine. Temperature vode između 27 i 35 °C će zasigurno svakome odgovarati.

No, mnogi posjećuju terme Zreče isključivo zbog wellnessa. A on je ovdje na vrlo visokoj razini. U sklopu termi, nalazi se wellness centar Idila. On nudi zaista raznovrsne usluge od kojih se najviše ističu masaže. Mnoštvo različitih masaža, a ako nikada niste probali popularnu tajlandsku masažu, ovo je odlično mjesto za to. Ovdje ćete pronači nekoliko različitih vrsta tajlandske masaže koju vrši samo stručno osoblje.

Wellness u Sloveniji, odnosno u ovim termama, ne bi bio ono što je bez ponude sauna. Toga su itekako svjesni u ovim termama te svojim gostima nude potpuno prilagođeni dio, nazvan Sauna selo. U tom dijelu moći ćete uživati u nekoliko različitih vrsta sauna, a nakon tretmana, moći ćete se ohladiti u vanjskom bazenu za rashlađivanje. Tretmani u sauni bit će odlični za izbacivanje štetnih tvari iz organizma i nakon tih tretmana ćete se osjećati puno bolje.

https://www.terme-zrece.eu/hr/zdravlje-i-wellness/wellness