Oznake

Povezani postovi

Tražite nekoga? Google certified partner je rješenje!

 

U ovome sastavku ćemo napisati nešto za sve one, koji nešto traže – neke tvrtke traže ljude, da ih zaposle, da bi radili kod njih, a opet druge tvrtke traže druge tvrtke, da bi samo radili neki posao za njih – što je bolje, što odabrati? To znaju samo tvrtke same – ali da bi se mogle lakše odlučiti, evo vam primjer. Ako ste na primjer tvrtka, koja traži AdWords oglašavanje, onda stvarno imate dvije mogućnosti – jedna je ta, da na tržištu rada potražite nekoga, tko će te stvari raditi za vas i zaposlite ga, a druga mogućnost je ta, da potražite drugu tvrtku, koja radi taj posao. Bilo kako bilo, kod ovoga je potrebno biti samo pažljiv kod jedne stvari – da ima ta osoba ili tvrtka oznaku Google certified partner.

Što zapravo to znači? To vam znači, da je ova tvrtka ili pojedinac bio na mnogim seminarima, da je puno učio i da je svakog dana na tekućem, što se u ovome svijetu događa. To je sigurno jako bitno, jer ćete na takav način točno znati, kakva osoba radi za vas – bila ona kod vas zaposlena ili ste je dobili preko neke agencije koja radi sve to za vas. A što takav kadar po drugoj strani znači za vas? Sve to vam znači, da ćete sa takvim kadrom uštedjeti jako puno novca – ako bi na primjer te stvari radio za vas netko, tko nema pojma što radi, bacali bi novac praktički kroz prozor – a to nikako ne želite! Znači, uvijek odaberite onoga tko je Google certified partner.

A kako danas takvu osobu ili agenciju pronaći? Ako ćete postaviti oglas na neki portal, to vam i neće biti najbolje, jer svi baš i ne prate te portale za zapošljavanje – možda je bolje, da malo pretražite Google ili da napišete neku obavijest na kojeg od foruma, gdje je tematika „web posao“ – tamo će se sigurno jako brzo naći netko, koji ima takav certifikat, pa bio on kao pojedinac ili kao dio neke agencije! Danas se takve stvari jako brzo rješavaju – Google i Internet su jako bitni kod toga, pa zato upotrijebite ih, da bi izboljšali svoj posao i rezultate u njemu!

http://www.red-orbit.hr/o-red-orbitu/certifikati