Kategorije
Sport

Trcanje na utrci

U svakome od nas postoji djelic takmicarskog duha, što znaci, da bih na nekoj utrci voli pobijediti, ili barem postici što bolji rezultat. Ljudi koji vole trcanje tako svakog dana treniraju, rade treninge, bore se sa sekundama i minutama, kako bih na kraju otišli na neku utrku, gdje bih vidjeli, kako su u posljednje vrijeme trenirali. Utrka gdje je trcanje u prvom planu je svake godine više, pa se tako na njih mogu prijaviti rekreativci ili oni, koji se takmice na vrhunskom nivou i postavljaju vremena, koja si obicni gradani ne mogu ni zamisliti u svojim snovima.

Ako ste se odlucili, da cete trcati na nekoj utrci, onda je svakako najvažnije, da ste prije toga dobro trenirali i spremili se za utrku na koju odlazite. Nakon toga potrebno vam je, da se prijavite i placate startninu za tu utrku, kako bih dobili startni broj ili možda cak i cip, sa kojim ce vam organizator na sekundu tocno izmjeriti vaše vrijeme. Kad sve to imate, potrebna vam je i neka sportska oprema u kojoj cete trcati. Tenisice, majice, kape, sokovi i gelovi prije utrke i kakvi regeneracijski napitci za poslije utrke. Sve to i još mnogo više ce vam trebati, ako se želite boriti sa sekundama i pobjedivati druge i samog sebe.

Trcanje je sport, gdje se tocno zna kamo spadate, nema tu nikakve srece, vec samo vaš rad i ono što ste natrenirali. Ako niste dobro trenirali, sat ce vam pokazati loše vrijeme, ako ste pak dobro radili treninge, onda cete biti poslije dolaska u cilj sa sobom zadovoljni. Ako ste rezultatom nezadovoljni imate opet prilike sljedece godine ili na nekoj drugoj utrci, da se dokažete. Gdje god bili, nikad nemojte zaboraviti, da je trcanje sport, u kojem treba uživati, jer samo tako cete ga iz dana u dan sve više voljeti i baviti se sa njim duge godine.

Još više o trčanju

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.