Kategorije
Sport

Trčanje sa telefonom i Nike aplikacijom

Želite li trčati, potrebno vam je nekoliko sportske opreme, da bih mogli odraditi kvalitetan i dobar trening. Za početak treba vam kakva dobra Nike majica, kratke hlače, tenisice, kapa i još neke druge stvari, u kojima čete se osjećati lagano i vaš trening ćete moči dobro odraditi. A pored sve odjeće i obuče, mnogi ljudi pored sebe imaju i sat, na kojem gledaju vrijeme, kako brzo trče, te koliko su brži od prošlog tjedna ili prošle godine. Ali, ako na sebi imate sat, onda ne možete znati gdje sta trčali, ne možete sa njega slušati muziku i vašeg treninga ne možete staviti na Facebook, pa je tako, Nike zbog svega toga napravio „running aplikaciju“, koja će riješiti sve te probleme.

Nikeova „running“ aplikacija može se koristiti na svim telefonima, koji imaju na sebi naložen Android, pa isto tako se je može koristiti na Apple iPhone telefonima. Sa tom aplikacijom možete slušati muziku, koju ste si kod kuče naložili na telefon, možete nakon završenog treninga pogledati gdje ste trčali, jer vam putem GPS sistema sve vaše pretrčane korake ova aplikacija zapisuje, pa pored svega ovoga možete i napraviti svoj vlastiti trening, te tako sa tom Nikeovom aplikacijom trčati i trenirati kako ste si vi zamislili. Na kraju vašeg treninga, ova aplikacija pružit će vam mogućnost, da svoj trening dijelite na Facebook i tako će i vaši prijatelji vidjeti kako dobri ste u tome što radite.

Pored odlične sportske opreme, koji izrađuje Nike, tako su svi trkači dobili još jedan „proizvod“, kojeg mogu koristiti uz svoje treninge od te svjetsko poznate tvrtke. Sve što morate napraviti je, da se ta Nike „running“ aplikacija potraži na internetu te da se ju naloži na svoj telefon – kad imate sve to sređeno, onda morate samo još obući sve na sebe i obuti neke zanimljiva i udobne tenisice i već možete otići vam u prirodu, te zabaviti se uz trčanje, kojeg volite i sa njime se rado bavite.