Trčanje u jesenskim danima pro31

Oznake

Povezani postovi

Trčanje u jesenskim danima

Kad počne godina, svi kažu, da će sve biti drugačije – počet su se hraniti drugačije, počet ču prestati pušiti i naravno, tada svi počnu i baviti se nekim sportom. Oni, koji nisu baš za mraz, odu u kakvu teretanu ili sa prijateljima na nogomet, a opet treći nabave neke tenisice i počinju se baviti sportom, kojeg u posljednje vrijeme voli sve više ljudi, a to je trčanje. Sport, koji je vrlo jednostavan, kao što neki misle, jer za njega trebate samo tenisice i neku drugu opremu, mnogi brzo zavole, ali ako se sa njime ne bavite pametno, moglo bih se vam jako brzo desiti, da vas počnu boljeti noge, kralježnica, dobijete kakvu bolest zbog mraza vani ili neke druge slične stvari, koje će vas spriječiti, da nećete moči trenirati, kako to vi želite.
Kako tome baš i ne bih bilo tako, za taj sport potrebna vam je neka dobra sportska oprema. Sve skupa svakako počinje sa kvalitetnim tenisicama, koje su osnova, kako se ne bih povrijedili na terenima po kojima čete se kretati – bio to beton, šumski putovi, atletski stadioni ili negdje drugdje. Pored tenisica, naravno je jako bitno i to, što ćete obuči na sebe – u početku godine, kad je vani još snijeg, morate se obuči jako toplo, nakon toga dolazi doba godine, kad voli padati kiša, pa će vam trebati kakve jakne, koje ne propuštaju vodu, u ljetnim danima na sebe stavljajte što manje i naravno što laganije stvari, kako bih vaše tijelo moglo disati, a nakon toga opet dolazi hladnije doba, kada čete trčati sa mnogim stvarima na sebi, pa će već i to malo otežavati vaš trening.
Kao što smo rekli, jesen je doba godine, kada se je već potrebno malo toplije obuči, jer se vam može dogoditi, da ćete doći sa posla, obući se i vani će već biti mrak i puhati će hladan vjetar – to su idealne okoline, kako bih se mogli povrijediti na kakvom pločniku, jer niste vidjeli neke prepreke u mraku, ili da vas uhvati kakvo nevrijeme, koje će vam donijeti bolest. Pa tako sport u jesenskim danima neka se izvodi sa dobrom, kvalitetnom i vrhunskom opremom, jer jedino tako čete moči trenirati kroz cijelu godinu i ostati zdravi.