Kategorije
Lifestyle

U vodeni park Bohinj na kuglanje

Vodeni park Bohinj organizira i turnire

Po prethodnoj najavi moguće je rezervirati prostor za kuglanje, kojim se vodeni park Bohinj jako ponosi, i za zatvorena društva. Za vašu udobnost i dobar ugođaj, prostor ima poseban zvučni sustav i ogromne LCD ekrane, na kojima možete pratiti vašu igru i igru vaših prijatelja. Po dogovoru, vodeni park Bohinj organizira i turnire.

Posjetitelji mogu provesti dan na otvorenom u netaknutoj prirodi Bohinja, posjetiti atraktivne bazene i saune, te predvečer svratiti još u kuglanu.

 

Vodeni park Bohinj
Vodeni park Bohinj

Pobrinuto je i za najmlađe

Kako bi vodeni park Bohinj stvorio obiteljsku atmosferu u kuglani, pobrinuli su se i za naše najmlađe. Dok roditelji uživaju u igri kuglanja, umorna djeca mogu odmoriti oči u dječjoj kino dvorani, koja je samo korak udaljena od staza za kuglanje. Kino dvorana ima velik izbor crtanih filmova u kojima će djeca zasigurno uživati. Kako znamo, da djeca vole slatko, u blizini je i slastičarna koja će sa svojim asortimanom kolača razveseliti i vas.

Vrhunski restoran na dohvat ruke

Vodeni park Bohinj nudi vam i vrhunsko kulinarsko iskustvo. Restoran nazvan 2864, u svojoj modernosti i savršenosti očara svakog gosta. U ugodnoj atmosferi možete na trenutak pobjeći iz svoje dnevne rutine i uživati u kuharskim majstorijama, te se prepustiti savršenim harmonijama okusa koje će vas ponijeti u sasvim drugu dimenziju užitaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *